Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Na bagnach

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Na bagnach

Co o tym sądzicie. Trudno było skomponować jakiś w miarę sensowny kadr ze względu na" zabagniony" nadmiarem elementów motyw, ale spodobała mi się gra świateł .Pozdrawiam

Domyślnie

Kurczę, no i ja odczuwam niedosyt mały

Mam wrażenie, że tam z prawej było więcej tych przebić światła i można było z lewej wcisnąć drzewa, nieco dołu odjąć i skupić się właśnie na światłach (3/4 kadru w poziomie).

Ale i tak za sam moment to plus ode mnie Pięknie się w wodzie to wszystko odbija!
    Pozdrawiam/Best regards
    Sławomir Borysowski

Domyślnie

Nie jestem przekonany do jasnych plam odbitego słońca na wodzie wraz z ich czerwoną obwódką ale poza tym podoba mi się ta praca.

Domyślnie

w moim odczuciu to bardzo dobra praca, trudne warunki, tym razem zdecydowanie dobrze wykorzystane, dobrze podzielony kadr, bo w moim odczuciu to światło gra główną rolę w tej odsłonie, wiec dół w dobrej proporcji do góry. Sądzę ze lekkie przyciemnienie najbardziej jasnych partii pozwoli bardziej wyeksponować te "słoneczne jupitery" pozdrawiam

Domyślnie

Dla mnie pozostaje niedosyt co dzieje się poza kadrem, chciałbym szerzej
    Kolory i gra świateł na plus.
    Pozdrawiam Mirek

Wysyłane z mojego GT-N8000 za pomocą Tapatalk 2
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Uprawnienia umieszczania postów