Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Lodki z Connemary

Tak wiec walcze z nowa dla mnie obrobka, zdjecie ma pewne mankamenty, ale dla mnie jest ciekawe, zdjecie z czerwca 2011r.

Domyślnie

Bardzo ładnie to wyszło... na murku po lewej ciekawa tęcza się pojawiła...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Bardzo ładny obrazek, widać, że walka z nową obróbką całkiem dobrze Ci idzie. A tak nawiasem to jo co chodzi pod pojęciem "nowa obróbka" ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    Bardzo ładnie to wyszło... na murku po lewej ciekawa tęcza się pojawiła...
    Sebku mecze technike podobna do tej co Ty stosujesz z tym, ze nie mam odpowiednio przygotowanego materialu, jak tylko nowa pucha dojedzie to zdrobie troche pod to
    To na murku to odbicie sigmy w filtrze, nic nie zrobie a zdjecia mi szkoda na kosz

Domyślnie

Ale ja tego nie neguje, i nie trzeba sie mna sugerowac. Jedno Ci powiem, ze bedziesz odkrywal wszystko na nowo... i jest zabawa.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Całkiem fajnie wyszło Mi się podoba. Tak klarownie się wydaje

Domyślnie

Zdjęcie i edycja zdecydowanie fajne, osiągnięty efekt cieszy oko.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Ciekawie to wygląda, jak to katatjuta - klarownie jest.
    Fajne mocne kontrasty, bez utraty detali w jasnych i ciemnych partiach.
    Rzuć jakimś linkiem do inspiracji obróbkowej
    Pozdrawiam Mirek
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nimnull Zobacz posta
    Rzuć jakimś linkiem do inspiracji obróbkowej
    http://www.youtube.com/watch?v=Zcgdz...Sz2W_REOs26dEP

Pierwsze dwa filmy z czego ten pierwszy z Milesem Morganem od 1:05h, oczywiscie to sa tylko podpowiedzi i wykozystuje je w takim stopniu jak chce, polecam Dodge and Burne mask, rewelka, nie przyszlo mi do glowy, ze w krajobrazie moze takie efekty dawac.
    Ja jestem czlowiek CNXa, ale musze udoskonalic swoja obrobke w PSie, bo pewnych rzeczy nie przeskocze, matryce pewnych rzeczy po prostu nie zarejestruja, choc moja nowa pucha mam nadzieje da rade lepiej niz stara to i tak mam zamiar udoskonalic blending w PSie...
    Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 09-08-2013 o 12:55

Domyślnie

Grzesiu fajnie Ci to wyszło, kawał dobrej foty

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów