Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Nieoczekiwany Drift

W pewne niedzielne popołudnie kreciliśmy sobie ze znajomymi różne dziwne rzeczy na dużym parkingu poza miastem. W pewnym momencie na parking wjechały dwa samochody robiąc przy tym dużo hałasu i paląc dużo gumy...
    Okazało się, że mają trening i powiedzieli, że mogę sobie pofilmować. Niestety po całym dniu gonienia z glidecamem nadgarstek już nie dawał rady, więc ujęcia nie są najlepsze, mój cień się wkrada tu i tam, no ale zrobiłem co mogłem

Zapraszam do obejrzenia i chętnie wysłucham opinii:

Domyślnie

Nie wiem czy tylko u mnie tak jest, ze nie mogę tego filmu "uruchomić"?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 6868 Zobacz posta
    Nie wiem czy tylko u mnie tak jest, ze nie mogę tego filmu "uruchomić"?
    Juz jest ok.
    Ciekawy materiał, mi się podoba.

Domyślnie

Wg mnie spontan wyszedł naprawdę dobrze
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

Bardzo przyjemnie. Uwagę mam tylko jedną dot. zwolnionego tempa. Czasami zbyt mocno wytrąca się dynamika, a po odpuszczeniu, samochód strasznie "ucieka". Gdyby to przejście z normalnych klatek na wolniejsze było płynniejsze, a samo zwolnione tempo - nieco szybsze, to byłoby już super.

Widziałbym też kilka łuków puszczonych jednym tempem, wolniejszym, ale przez całość, bo większość to "skakanka" szybko-wolno-szybko. Ale to takie tam moje gadanie

Dobrze dobrane ujęcia do momentów muzycznych, a i sam podkład trafny. No i kolejny plus za pokazanie pracy na postoju, wymianę kół itp. Dobrze uzupełnia to całość.

Obejrzałem z przyjemnością, zwłaszcza Twój biegający cień, który próbował nadążyć za akcją
    Pozdrawiam/Best regards
    Sławomir Borysowski

Domyślnie

Ja nie mam zastrzeżeń. Jest pod olbrzymim wrażeniem wszystkiego. Samochody, drift i to jak to pokazales tworzy bardzo dobry materiał.

Domyślnie

Dzięki za komentarze.
    Mam nadzieję, że uda mi się jeszcze kiedyś umówić z chłopakami i przygotować się nieco bardziej do nagrania.

Cytat Zamieszczone przez Sławol Zobacz posta
    Widziałbym też kilka łuków puszczonych jednym tempem, wolniejszym, ale przez całość, bo większość to "skakanka" szybko-wolno-szybko. Ale to takie tam moje gadanie
    Ale z połowa ujęć jest w normalnej prędkości A co do zwolnień, to takie było zamierzenie, żeby skontrastować prędkość z detalami w zwolnieniu. Próbowałem różnych opcji, ale jakoś ta najbardziej mi podeszła jako najbardziej dynamiczna. Może gdyby ujęcia były lepiej stabilizowane to efekt byłby lepszy.

Domyślnie

Spoko, może takie moje wrażenie po prostu

I tak ja sam tak nie umiem, bo video w ogóle mnie nie kręci, a Tobie brawa się należą
    Pozdrawiam/Best regards
    Sławomir Borysowski

Domyślnie

naprawdę fajna spontaniczna akcja w ogóle nie widać zmęczenia szybko-wolno mi odpowiada!

Uprawnienia umieszczania postów