Jarocin Festiwal 2013 z innej perspektywy. Od lat przyglądam się otoczce festiwalowej. Publiczności przyjezdnej i miejscowym. Interesuje mnie "życie za płotem imprezy". Tym razem segregacja.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
Szukaj
Jarocin Festiwal 2013 z innej perspektywy. Od lat przyglądam się otoczce festiwalowej. Publiczności przyjezdnej i miejscowym. Interesuje mnie "życie za płotem imprezy". Tym razem segregacja.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
Ostatnio edytowane przez NBA ; 05-08-2013 o 17:09
Ani słowa??? Hmm...
temat wybrałes sobie naprawdę ciekawy, ale zdjęcia już do mnie nie gadają, całościowo jest jakoś nijako i mało ciekawie
Dla mnie jest dobrze. Trochę niepotrzebnie przesadziłeś z obróbką w niektórych zdjęciach, ale tematycznie ciekawie.
pozdrawiam
Tomek
Taka porządkowa kuchnia, dobry pomysł. Realizacja mniej mi się podoba ale kolejny raz z pewnością będzie lepiej![]()
Nikon F4 + D90, troszkę szkieł, odrobina zapałumoja praca - mycie posadzek przemysłowych
Kadr w kadr świetne roportażowe foto w temacie "segregacja".
Wszystkie do mnie "gadają" nawet jako pojedyńcze klatki, no może poza 7-ką, reszta na TAK.
W repo wszystko układa się w piekną całość ( wspomniana 7-ka nie gra mi jedynie jako pojedyńcze ujęcie wyjęte z kontekstu, którym nie jest).
6-tka (i kilka innych) wybitna.
Malkontentom życzę równie udanych kadrów i miłego wieczoru![]()
Dla mnie średni reportaż. Gdyby nie tytuł to bym myślał że to fotografie bezdomnych zbierających puszki po juwenaliach. Brakło mi zdjęć przedstawiających co gdzie i kiedy, czyli taki wstęp do reportażu. Brakło też mi jakiegoś zakończenia. Na szerokim kadrze jest bardzo ciekawy tutek do reportażu.
Reportaż Wojtek Tkaczyński
Jak wybierać zdjęcia, część 2 - czyli o konstruowaniu serii Michał Waniek
Nikon D5100 | Nikkor 18-55 VR f/3,5-5,6 G | Nikkor 35 f/1,8 G
Zabawa w RAW'ki - też weź udział!
Temat trafiony, zdjęcia jakoś nie oddają tego coby mogły.
Skontaktuj się z nami