Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: Little India

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SerU Zobacz posta
    Fajnie się ogląda.
    Dzięki

Dla mnie 1 i 2 naj. Gdyby to Lambo w takim świetle stało na jakiejś biedniejszej ulicy...miałbyś fotkę życia

Eeee tam.
    Mam już co prawda nie lambo, a ferrari, i nie z Little India, tylko z Ho Chi Minh (więc w ten wątek nie wrzucę ).
    Nie robi jakoś specjalnie wrażenia.
    Może faktycznie dlatego że to nie lambo??

Domyślnie

Lubię to miasto.
    Jest faktycznie bardzo różnorodne.
    I niesamowicie bezpieczne nocą....
    W Little India jadaliśmy najlepsze indyjskie żarełko. O dziwo lepsze niż w Indiach. Tylko wielokrotnie droższe.

Za to masz fajne plenery na co dzień/noc.
    Takie tam..... szkiełko ....oko.....jeszcze jedno oko.....ale tylko jedno w użyciu......
    Prawe
    Moje pstryki z różnych, dziwnych miejsc : http://tom-gdynia.jalbum.net/

Domyślnie

druga wrzutka bardziej mi się podoba. Fajne kadry

powiedz, jak chodzisz po LI, jest tam bezpiecznie ? niestety przez kilka dni jakie tam spędziłem, nie potrafiłem odpowiedzieć sobie.

I dodatkowo, z czego wynika tak duża populacja mężczyzn tam ? czy są to pracownicy fizyczni ? Bardzo mnie to zaskoczyło.

Domyślnie

Dzieki raz jeszcze za komentarze.

Singapur to od lat jeden wielki plac budowy. Prace trwają 24/7. I Hindusi rzeczywiście stanowią większość robotników.
    A czy jest bezpiecznie? Z mojego doświadczenia - jest. Nieraz chodziłem tam do 3 w nocy, i nie widziałem żadnej burdy, żadnego pijanego czy innej afery.
    Ale jest bezpiecznie pewnym kosztem. W centrum Little India jest duży posterunek policji. Na ulicach partole, często legitymują przechodniów. Takiego zachowania policji nie widać w China Town czy nawet Geylang, tutejszej dzielnicy uciech wszelakich.
    Moim zdaniem - nie należy kusić losu. Unikać ciemnych uliczek, mieć kogoś ze sobą, nie afiszować się z aparatem.
    Stzreżonego....

Domyślnie

Czekając na Deepavali
    czyli dzisiejszy wieczór w Little India.

14.

15.

16.

17.

18.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Nie brakuje. Jest git, caly set to jeden z lepszych tutaj na forum. Wszystko sklada sie do kupy, w miare trzyma poziom, moze tylko to Lambo tu nie pasuje

Domyślnie

Shao, dzięki wielkie za komentarz.
    Znaczy, nad tym "w miarę" muszę popracować Ale to już w innym wątku. Ten, zdjęciowo przynajmniej, już nie urośnie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pszemson Zobacz posta
    Bardzo dobra obróbka, ładnie dobrane ustawienia czarnobieli. Jednak jak dla mnie czegoś brakuje. Czegoś typowo indyjskiego.
    Może koloru? Wydaje mi się, że to najbardziej kojarzy nam się w indyjskimi zdjęciami, a tu autor nam to zabrał. Nie mówię, że to źle. Tego wizja.

Zazdroszczę możliwości fotografowania w tej kulturze. Pierwsza grupa kadrów bardzo mnie się podobała. Pojedynczo są ciekawe, ale jeszcze nie widzę tutaj tematu przewodniego. Może z większej grupy uda się ułożyć coś jeszcze.

Obróbka rzeczywiście trafiona.
    D80 + Sigma 17-70/2.8-4.5 + SB-700 | http://www.flickr.com/photos/anghan/

Domyślnie

Może i coś się da ułożyć. Zdjęć coraz więcej.
    Nie silę się na jakieś opowieści, ta dzielnica jest tak bogata w wydarzenia, że po prostu lubię tam spędzać czas i robić zdjęcia. Jeść niestety też, niestety - bo się chyba niedługo zacznę turlać
    Miałem już więcej tutaj nie dorzucać, ale co tam.
    Kilka klatek z dzisiaj.
    Kolejne, jeśli będą, będą się pojawiać na stronie ze stopki, jest cały dział o Little India.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ycp Zobacz posta
    Kolejne, jeśli będą, będą się pojawiać na stronie ze stopki, jest cały dział o Little India.
    Zatem dodałem sobie do listy mailingowej
    W razie potrzeby, prosze do mnie pisac raczej na e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au"
    www.analogowiortodoksi.pl

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów