Szukaj
Dla mnie na +, fajnie złapane, z wyj. 5 wszystkie mi się podobają
A ja tym razem niekorzystnie sie wypowiem. Nie widać wcale tej Indii ani klimatu tego miejsca.
Mnie oprócz kadrów do gustu przypadła obróbka. Najlepsza dla mnie jest dwójka, bo nie dość, że upilnowałeś budowli i perspektywy, to jeszcze zamknąłeś w tym wszystkim ptactwo. Super
Momenty też złapałeś bardzo ciekawe. Z ludzkich najbardziej pasują mi 3 i 4. Nie znam okolicy i nie wiem, czy kiedykolwiek w życiu tam będę, ale zestaw obejrzałem z przyjemnością![]()
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski
Sławol,
dzięki.
Tą dwójkę to ja też bardziej niż inne polubiłem. Hmm, poprawienie PG nie zaszkodzi. Się kawałek nieba zaplątał.
A że przez Emiraty coraz taniej się lata - bądź czujny, pewnie się jakaś okazja trafi.
MG,
tak, jak napisałeś - to ja się zgadzam. Nie o samo miejsce czy klimat się tu rozchodzi.
Tytuł nawiązuje do innego postu w tym dziale.
Ostatnio zresztą przestaję dawać tytuły.
Pozdrawiam!
Faktycznie, na dwójce jest mały trójkącik z prawej u góry, wcześniej chyba mi uciekł jakoś
Zapomniałem dodać, że ten siedzący cwaniak z lewej na górze wpadł mi w oko wcześniejMowa o dwójce oczywiście.
O podróżach na razie na pewno nie myślę, bo mam inne rzeczy do zrobienia, ale może kiedyś, gdzieś... Zobaczymy![]()
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski
Bardzo dobra obróbka, ładnie dobrane ustawienia czarnobieli. Jednak jak dla mnie czegoś brakuje. Czegoś typowo indyjskiego.
Nikon D5100 | Nikkor 18-55 VR f/3,5-5,6 G | Nikkor 35 f/1,8 G
Zabawa w RAW'ki - też weź udział!
Ale czy powinno czegoś brakować?
Tytuł potrafi zbyt mocno sugerować. Do tego dochodzą nasze oczekiwania.
Widząc tytuł "Paris", czyż nie oczekujemy widoku Luwru czy Wieży? A jeśli autor miał na myśli Paris w Teksasie? Albo w Tennessee?
Czy gdyby tytuł posta zmienić na "Singapur", zmieniłoby to same zdjęcia?
Singapur jest tak różnorodny, a nacje tak przemieszane, że często nazwa dzielnicy przestaje mieć jakiekolwiek znaczenie.
A więc dalej Little India:
12. Chińsko - angielskie
13. Japońsko - włoskie
Pozdrawiam!!
Fajnie się ogląda. Dla mnie 1 i 2 naj. Gdyby to Lambo w takim świetle stało na jakiejś biedniejszej ulicy...miałbyś fotkę życia![]()
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
Skontaktuj się z nami