Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 37 z 37

Wątek: Nikon d2x vs ?

Portisa
    Gość

Domyślnie

Proszę, powiedzcie czy z tej strony jakaś karta się nadaje? http://allegro.pl/listing/listing.ph...pe=electronics . Jesli tak to która?
    W instrukcji jest napisane, że ma to być jakaś karta sdcfx. Ale jak takie literki wklepuję do Allegro to nic takiego nie ma. A Google coś mówią o tych pcmcia ...
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 27-08-2013 o 23:48

Domyślnie

wyrzuc ta instrukcje...
    kup dowolna karte CF, bedzie ok

Portisa
    Gość

Smile

Dziękuję wszystkim i pozdrawiam,

Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Portisa Zobacz posta
    Proszę, powiedzcie czy z tej strony jakaś karta się nadaje? http://allegro.pl/listing/listing.ph...pe=electronics . Jesli tak to która?
    W instrukcji jest napisane, że ma to być jakaś karta sdcfx. Ale jak takie literki wklepuję do Allegro to nic takiego nie ma. A Google coś mówią o tych pcmcia ...
    Chyba masz instrukcję od czegoś innego.
    Poszukaj w necie, znajdziesz polską w PDF. Kiedyś były na stronie Nikona ale teraz nie widzę.
    Do serii D2 wchodzi jedna zwykła karta CF, może być duża ale nie ma sensu najszybszych bo nie wykorzysta ich możliwości.
    "Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy

Domyślnie

ja tam kiedyś w starszym aparacie miałem że wchodzi tylko dysk microdrive - może jakoś po tym tropie wyszło pcmcia

Portisa
    Gość

Domyślnie

Tak, znalazłam jakąś zabytkowa kartę CF od nie pamietam już czego, na poczatek wystarczy, ma całe 8 MB pojemności /?/ ale działa!!
    Dzięki za informacje, polecam sie na przyszłość bo pewnie sama nie dam rady z tą skomplikowaną maszyną! Znalazłam insrykcję polską w sieci i ona ma kilkaset stron! Ufam, że dam radę...

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów