Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Polish HIp Hop Festiwal

Pierwsze moje takie wyjscie... efekty bedzie mozna tu zobaczyc..

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

ogolnie ciesze sie ze tam bylem, swietna atmosfera, troche fotografow poznanych, sama impreza super 1 dzien wg mnie udany, same bitwy czasem bardzo zaciekle i naprawde na niezlym poziomie..
    A co pozatym? coz nadgarstek mnie pobolewa ... niema tak jak manualne stalki... ale chyba cos wyszlo

d200 plus 135 jupiter 3.5 spora czesc zdj, i helios 81h 2,8 i 2 spora czesc zdj wiec manualne stalki i reportaz => ciezko bylo
    Ostatnio edytowane przez witboy ; 02-08-2013 o 11:28

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Mysłowice

Domyślnie

Idziesz dzisiaj, jutro? Masz jakiekolwiek zdjęcia przedstawiające pole festiwalu? Miałam tam być, robić zdjęcia.. a jestem na Śląsku i pracuje żeby zarobić na coś ciekawszego niż D3000. Chętnie zobaczę więcej zdjęć z dzisiejszych koncertów.

Domyślnie

mam tylko takie to tylko czesc plazy .. niestety szerokosci niemam bo dysponuje 50 i 135 wiec... ciasno .. ale miejsce do imprez jest swietne

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Mysłowice

Domyślnie

bezapelacyjnie żałuję właśnie nie ide do namiotu, żeby przespać się kilka godzin przed kolejnymi koncertami.. tylko idę spać po pracy, ehh..
    fajnie macie w tym Płocku!
    pozdrawiam

Domyślnie

kolejne sety beda pewnie jutro wieczorem niestety po koncerach do domu rano do pracy i potem znow koncerty... oczy na zapalki

Domyślnie

no to i 3 dzien festiwalu

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42

43

chyba w zly watek sie wpakowalem bo jako street ...

Domyślnie

Dla mnie nudno niestety.
    Wszystkie zdjęcia są takie same tylko inne twarze + od czasu do czasu ktoś machnie ręką
    Oprócz tego ze brakuje szerokości, to zdarzają się wpadki pt. całkowicie nietrafiona ostrość, przepalenie nie do odratowania
    26/25/18/6 do wywalenia

za duzo centralnych kadrów
    d800 x S17-35 2.8-4 x N35 1.8G x 50 1.8D x 85 1.8G x S70-200 x SB700/SB900
    www.mashtophoto.tumblr.com

Domyślnie

A dlaczego az tyle tych ... fotek? Proponuje wybrac z 5 najciekawsych i wtedy byc moze ktos cos wiecej o nich napisze....

Domyślnie

dzieki za rady wiecie z manualami troszke ciezko sie ostrzy... i do tego to byl moj 1 taki festiwal stad troszke centralne kadry itd teraz wlasnie wiem troszke wiecej i bedzie summer fall to moze sie poprawie

brak szerokosci poniewaz mam tylko 50 heliosa 81h i jupitera 135 ale pewnie dolaczy 35 to chodz troszke szerzej bedzie

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów