Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Na 4 dziwnie jakos wyglada przod subaraka. Nie wiem do konca dlaczego, ale tak jest. Poza tym widoczne sa na niektorych fotkach zabki.
    A jezeli chodzi ci o cala galerie to znalazlo by sie tam jeszcze pare ladnych fotek.
    D300 / MB-D10 / S 10-20 / N 17-55 2.8 / N 80-200 2.8 AF-S / N 300 2.8 AF-I / TC-1.4 II/ SB-800
    www.fotoryzacja.pl - forum fotografii motoryzacyjnej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bms Zobacz posta
    Na 4 dziwnie jakos wyglada przod subaraka. Nie wiem do konca dlaczego, ale tak jest.
    Cytat Zamieszczone przez odie
    Na czwórce takoż i na dodatek grill też. I schodki są widoczne na krawędzi maski nad światłami
    Pozwolę sobie przytoczyć to, co już napisałem wcześniej na temat nr4

Cytat Zamieszczone przez kozak
    Od razu mówię, że 4 praktycznie w ogóle nie było ostrzone - te artefakty/zniekształcenia to zasługa kochanego G :/
    Następnym razem będę się bardziej pilnował Krew mnie zalewała tu przy obróbce - z G*a złoto ciężko uzyskać. Ostrzyłem lokalnie, blur-owałem krawędzie itp. Za dużo roboty, nie podoba mi się to...
    Chwilowo robię sobie przerwę na czas matury - najbliższy rajd na którym się zjawię (a raczej chciałbym) to Rajd Polski...
    kamilkoza.pl
    D750|N70-200|N24-120 + X-T1|35

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Koza_K Zobacz posta
    Ostrzyłem lokalnie, blur-owałem krawędzie itp. Za dużo roboty, nie podoba mi się to...Polski...
    Ja tam używając G stosowałem prostą procedurę: USM + zmiejszenie + zwykły Sharpen, tylko GIMPowy, czyli taki, którym da się sterować.

Cytat Zamieszczone przez Koza_K Zobacz posta
    Chwilowo robię sobie przerwę na czas matury - najbliższy rajd na którym się zjawię (a raczej chciałbym) to Rajd Polski...
    Powodzenia! I do zobaczenia na Polskim.
    Pozdrawiam, Jan Zieliński
    HW: D200, S10-20/4-5.6, N24-70/2.8, S70-200/2.8, SB-600
    www.gtfoto.pl

Uprawnienia umieszczania postów