Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie 7 Rajd Mazowiecki

Pierwszy raz w życiu byłem tak daleko od domu na rajdzie Niestety ze względu na znikomą znajomość terenu byłem w zasadzie tylko w jednym widowiskowym miejscu.... Najlepsi swoje prace już pokazali, więc teraz ja :/
    1.

2.

3.

4.

5.

6. Jeszcze Grondal poprowadzi naukę jazdy malaczem: (to zdjęcie raczej jako ciekawostka niż do oceny)

Link do reszty zdjęć w najbliższym czasie...
    kamilkoza.pl
    D750|N70-200|N24-120 + X-T1|35

Domyślnie

Tylko 1 z lekka statyczna... reszta pełna dynamiki.... pozazdrościć tylko....

I podziwiać....

pozdrawiam
    Noc jes domem dla wampirów, wilkołaków i lunatyków...

Freelancer

Thumbs up

Cos pieknego, poprostu wiedziales gdzie stac. Tylko 2 do mnie nie przemawia.

Zobacz moje zdjecia z rajdu Cork, pokomentuj troche. To moje pierwsze kroki w tym "fachu"(relacje z rajdów), wiec krytyka mile widziana.
    D700, S24-105/4 ART.

"...the first thing that you want, will be the last thing you'll ever need"

Domyślnie

Kamil, jest dobrze, sam wiesz. Tylko dwójka mocno odstaje - ani nie pokazałeś auta na tle widzów ani widzów na tle auta. I jeszcze te opony z taśmami. Mnie nie leży. No i wszystkie trochę przeostrzyłeś. Ale poza tym kadry, momenty itp - bardzo dobre. Ja też miałem problem z tłem na Mazowieckim. :/
    Pozdrawiam, Jan Zieliński
    HW: D200, S10-20/4-5.6, N24-70/2.8, S70-200/2.8, SB-600
    www.gtfoto.pl

Domyślnie

6 mnie sie bardzo podoba
    Zapraszam Michał Klimont
    Tutaj nie radzę zaglądać: Click
    [/I]

Domyślnie

Fakt, dwójka jest do bani, olać ją
    Czy przeostrzone? Hmm...w sumie to chyba kwestia gustu - jedni mi mówią, że jest ok, drudzy że ich ostrość bije w oczy. Choć rzeczywiście czasami zdarza mi się przeholować nieco - do szału mnie doprowadza to co daje G więc usilnie staram się to skorygować/"skorygować". I tak nie zawsze jest to możliwe.

Galeria dostępna jest tutaj http://friends.krosno24.pl/kozak/foto/mazowiecki07/

[edit]
    Od razu mówię, że 4 praktycznie w ogóle nie było ostrzone - te artefakty/zniekształcenia to zasługa kochanego G :/
    kamilkoza.pl

Domyślnie

Zobaczę jeszcze na swoim domowym monitorze - możliwe, że zmienię zdanie co do wy/przeostrzenia.
    Pozdrawiam, Jan Zieliński
    HW: D200, S10-20/4-5.6, N24-70/2.8, S70-200/2.8, SB-600
    www.gtfoto.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez odie Zobacz posta
    Zobaczę jeszcze na swoim domowym monitorze - możliwe, że zmienię zdanie co do wy/przeostrzenia.
    Tez mi sie wydaje, ze fotki lekko przostrzone.

Maluch a la subaru wymiata
    D300 / MB-D10 / S 10-20 / N 17-55 2.8 / N 80-200 2.8 AF-S / N 300 2.8 AF-I / TC-1.4 II/ SB-800
    www.fotoryzacja.pl - forum fotografii motoryzacyjnej

Domyślnie

Jak się już tak uczepiliście tego ostrzenia to napiszcie w jakim sensie - że oczy bolą od ostrości czy za bardzo "wyschodkowane" krawędzie...?
    Wolałbym, żebyście powiedzieli coś na temat całej galerii...
    kamilkoza.pl

Domyślnie

Na 4 dziwnie jakos wyglada przod subaraka. Nie wiem do konca dlaczego, ale tak jest. Poza tym widoczne sa na niektorych fotkach zabki.
    A jezeli chodzi ci o cala galerie to znalazlo by sie tam jeszcze pare ladnych fotek.
    D300 / MB-D10 / S 10-20 / N 17-55 2.8 / N 80-200 2.8 AF-S / N 300 2.8 AF-I / TC-1.4 II/ SB-800
    www.fotoryzacja.pl - forum fotografii motoryzacyjnej

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów