Szukaj
Dla mnie... cudo... tyle mogę rzec...
Pozdrawiam
extra - podoba się
Mr. Nikus+ Ms. Sabinka+Uncle Tom-ron & familly Nikkor /m42, m39, AK47, UZI
D70s N50/1.8D N18-70D
Trójkę wysyłaj na jakiś konkurs!
"Wolność twojej pięści musi być ograniczona bliskością mojego nosa."
A mnie sie to nie widzi jakoś![]()
1. marriott jest krzywy, do tego pan na dole potenguje wrazenie ze calosc leci w prawo (jakos nie moge pozbyc sie wrazenia ze tak nie jest :/)
2 i 3 nie lubie zdjec ludzi bezdomnych, nie trafia to do mnie zupelnie. Na zdjeciach Dragana tez ludzi bezdomnych nie ma. Jego portrety zawsze cos mowia o modelu, a przynajmniej o tym jak Drgan kogos postrzega a tu tego nie ma. Wiem ze mial to byc tylko dragan style, ale takie podejsie do tematu zupelnie mi sie nie widzi :/
Co ja tam wiem
Pozdrawaim Jarek
Jezeli kontrastow szukasz, to na dole 1 fotki, jakas kaluza by sie przydala(moze byc dowolnie inny motyw, ale chcialem obrazowo wytlumaczyc, bo rozumiem, ze przedstawiasz dwa swiaty).
Do tego jednolitego nieba cos by pasowalo na ziemi.
Troche nie jestem pewien przejscia na linii drzew, ale moze wybrzydzam.
Natomiast wypowiedz Mosquito pokrywa sie w znacznym stopniu z moimi odczuciami.
Oczywiscie wnioski wyciagniesz wlasnorecznie.
2 i 3 nie bede nawet probowal oceniac, a na 1 pomysl i kompozycja mi sie podobaja. Lekko bym tylko jeszcze wymowe czyms podkreslil, dla pelnego efektu. Nie musi to byc od razu jakas lopatologia, wystarczy drobny smaczek.
Mam nadzieje, ze wypowiedz jest zrozumiala i milo dostrzec, jak sie relatywnie szybko rozwijasz.
Nie daj sie tylko wodzie sodowej i nie spoczywaj na laurach![]()
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Jak dla mnie 2 i 3 swietne. Jaka obrobka?
Zdziwilem sie ze znalazly sie te foty w dziale reportaz... bardziej by pasowalo - w trakcie obrobki...
Foty sa zle z naciskiem na bardzo zle...
O ile na 1 kompozycja jakos sie broni to na 2 i 3 jej po prostu nie ma...
Skoro mowisz o probie nasladowania 'dragan style' to kompozycja musi byc perfekcyjna. Dopiero pozniej mozna probowac poddawac je obrobce.
Kwestie tego jak Ci ona wyszla nie bede komentowac bo to sprawa gustu.
Niektorym sie pewnie podoba![]()
Kompletny nonsens.
Kompozycje na 2 i 3 są znakomite. Dragana mam gdzieś, nie wiem co to za jeden, czy to rodzaj lodów czy też jakiś piłkarz, tak więc żadnego kryterium porównawczego nie mam które by mi rozwodniło mózg i zdolność oceny.
Tak więc oceniając zdjęcia Łukasza, a nie jakiegoś tam tajemniczego Dragana który mi zwisa i dynda, i który nawet nie ma najmniejszego clue że o nim tu się mówi, to jak powiedziałem kompozycja trójki jest niesamowita.
Skontaktuj się z nami