Close

Strona 27 z 41 PierwszyPierwszy ... 17252627282937 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 261 do 270 z 402

Wątek: Nasze Góry....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez moshica Zobacz posta
    Chłopaki ale macie widoki, nic tylko pozazdrościć... macie Tatry jak na dłoni, sam widok już wystarcza aby z życia się cieszyć
    nie do końca się z Toba zgodzę, bo wiesz jak to czasem jest?? Wstaję rano do pracy, patrze przez okno, ja pierdziele, ale cudna pogoda, jaki wiodk na tatry, ale tam teraz musi być ciekawie, oj poszłoby się poszło, i co?? idę, ale do pracy

Widzieliście to?
    klik
    To jest jeszcze nic, zaraz jak były przymrozki pierwsze, poszedłem na zielony staw kieżmarski i tam turysci robili dokładnie to samo.
    Ostatnio edytowane przez bajcy ; 23-12-2013 o 12:11

D7100+N 18-105; S10-20; S17-50 2,8; N50 1.8G+BENRO A1695F
    Kilka moich zdjęc i jeszcze kilka

Domyślnie

Ja za miesiąc idę na Śniezkę, pierwszy raz na taki szczyt zimą, jakieś rady? Szukajka nie działa wiec gdyby ktoś mógł zasugerować jeszcze jakiś fajny śpiwór w rozsądnej cenie to byłbym wdzięczny. Zastosowanie to spanie w schroniskach, równiez zimą, namiot. Budżet..no tak do 300zł powiedzmy

Domyślnie

oglądałeś może ; ŚPIWÓR PUCHOWY QUECHUA DECATHLON BIONNASSAY ?
    seria dobra.
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Ten?
    http://www.decathlon.pl/bionnassay-5-l-id_8127476.html

Dobra cena, do Decathlonu i tak wybieram sie po kijki,mozna rzucić okiem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzychun Zobacz posta
    Ja za miesiąc idę na Śniezkę, pierwszy raz na taki szczyt zimą, jakieś rady? Szukajka nie działa wiec gdyby ktoś mógł zasugerować jeszcze jakiś fajny śpiwór w rozsądnej cenie to byłbym wdzięczny. Zastosowanie to spanie w schroniskach, równiez zimą, namiot. Budżet..no tak do 300zł powiedzmy
    Budżet niski... Kup keczuę i pożycz od kogoś drugiego syntetyka. Dopiero dwa śpiwory dadzą radę w zimie przy -5 do -10. Albo puchacz
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

W sumie to nie zamierzam spać na zewnątrz. A ile trzeba wydać na taki przyzwoity biwakowy śpiwór?

Domyślnie

Na moje oko, trzeba zwiększyć budżet minimalnie dwukrotnie, żeby kupić coś dobrego. Sprzęt górski to bezpieczeństwo, ana bezpieczeństwie, moim zdaniem, nie warto oszczędzać.
    d70s + N18-70 + N55-200

Domyślnie

Jak na warunki zewnętrzne to musi być puchowy, jak w schronisku to ten powinien dać radę, za Elankiem też cenna uwaga, dodatkowo weź syntetyk.
    Typowo puchowych nie polecałem, bo ceny tak wysokie jak góry
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Dzisiaj przeczytałem fajny artykuł, jestem zdecydowanie ZA klik

D7100+N 18-105; S10-20; S17-50 2,8; N50 1.8G+BENRO A1695F
    Kilka moich zdjęc i jeszcze kilka

Oszczędny w słowach Awatar vegetables
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Moim zdaniem kto chce zapalić nie zapali, ale popielniczke niech weźmie ze sobą na kiepa.

Strona 27 z 41 PierwszyPierwszy ... 17252627282937 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów