Close

Strona 2 z 41 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 402

Wątek: Nasze Góry....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elanek Zobacz posta
    Pomysł trafiony. Sporo ludzi chce ganiać po Tatrach albo Bieszczadach nie wiedząc, że w Polsce jest sporo ślicznych i nie tak ludnych miejsc.
    Dlatego napisałem, "Nasze Góry..." w tytule by można było pisać o wszystkich, nie tylko o Tatrach, bo tak jak napisałeś, jest wiele miejsc pięknych w Polsce, które warto odwiedzić.

D7100+N 18-105; S10-20; S17-50 2,8; N50 1.8G+BENRO A1695F
    Kilka moich zdjęc i jeszcze kilka

Domyślnie

Polsce jest sporo ślicznych i nie tak ludnych miejsc.
    I niech tak zostanie. Po co zachęcać do zadeptanie. Jeśli ktoś przypadkiem trafi to dobrze.

Domyślnie

Odwracam temat
    Zastanawiam się nad wyprawą na Ornak, a później na Błyszcz-a, czy ktoś z forumowiczów był na takiej wyprawie?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez freefly Zobacz posta
    I niech tak zostanie. Po co zachęcać do zadeptanie. Jeśli ktoś przypadkiem trafi to dobrze.
    Swoimi magicznymi miejscami się chwalił nie będę
    Nie bał bym się zadeptania, nikoniarze masowo po górach nie chodzą. Nawet jak chciałem zrobić plener w bacówce w Gorcach, którą się opiekuję to też chętnych nie było. Znaczy kilku nikoniarzy tam ze mną było, ale impra się nie odbyła.

W ramach zadeptywania: Beskid Niski jest okropny, nie ruszajcie się tam! Drogi dziurawe, brak infrastruktury, góry małe. Brzydko ogólnie. Nie polecam!!!
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

Swoimi magicznymi miejscami się chwalił nie będę
    Nie bał bym się zadeptania, nikoniarze masowo po górach nie chodzą. Nawet jak chciałem zrobić plener w bacówce w Gorcach, którą się opiekuję to też chętnych nie było. Znaczy kilku nikoniarzy tam ze mną było, ale impra się nie odbyła.

W ramach zadeptywania: Beskid Niski jest okropny, nie ruszajcie się tam! Drogi dziurawe, brak infrastruktury, góry małe. Brzydko ogólnie. Nie polecam!!!
    a nie planujesz jeszcze jednego takie pleneru? bo ja postaram się nic nie zdeptać, ale na plener bym z miłą chęcią wpadł

Domyślnie

Na razie robię tam swoją imprezę ślubną górsko-piknikową , może na jesień coś wyjdzie.
    John Coltrane

Domyślnie

ja jak coś, to się pisze na taki plenerek, zwłaszcza ze mam niedaleko
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 01-08-2013 o 23:02 Powód: pis. ("nie daleko")

Domyślnie

...

Poza tym te wszystkie wilki, niedźwiedzie i inne okropieństwa czające się w lesie. Brrr! Również szczerze odradzam.
    Nawet nie ma się kogo o godzinę spytać. Koszmar jakiś!
    (...\/...)

Domyślnie

Komary, kleszcze, gzy. I psa tam nie zabierać bo wilki zjedzą. Studenckie chatki i bazy namiotowe to jeden syf, wszędzie prohibicja, do sklepu daleko.
    John Coltrane

Domyślnie

Czy Wy próbujecie zamknać ten wątek?;p A Beskid Niski, tak wogole to gdzie to jest, bo na mapach tego nie widać;D
    Wypowiecie się coś, na temat trasy na Ornak

Strona 2 z 41 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów