Super, ładna plastyka i kolory...
Szukaj
Świetne. Jeden z najlepszych setów jakie widziałem na nikoniarzach. Gratulacje!
Nikon D5100 | Nikkor 18-55 VR f/3,5-5,6 G | Nikkor 35 f/1,8 G
Zabawa w RAW'ki - też weź udział!
Na początek - świetna sesja, kolory, obróbka, styl i pomysł, dodatki. No i ekipa kobieca na mieście wygląda czadersko.
Włosy - rewelka
Wizaż - ok
Ciuchy - rewelacyjna beżowa kurtka/żakiet z geometrycznymi kształtami - mistrzowski projekt; spódnica z dziurkami - także mistrzostwo, fajne legginsy na jedynce, reszta na poziomie
Uwagi:
1 - super
2 - kadrowanie, nogi, facet - jakoś tak to niechlujnie wygląda, no ale na ulicy bywa - pewnie to najmniejsze zło
3 - super, choć biel karnacji trochę niepokoi
4 - zbyt mocno dobłyśnięta modelka, ma inny kontrast i wygląda jak wklejka; w odbiciu z kolei zbyt mocno wyszedł naszyjnik, bo ciemność dookoła; jest dysonans między jasnością włosów tu i tu - w odbiciu jakoś lepiej się to prezentuje wszystko; spódnica piękna i modelka bez bielizny...
5 - niewypionowane tło i trochę nudą wieje
6 - ujdzie - pierwszy plan niezły, ale ryzykowne cięcie, choć nie widzę lepszego; ulotkę na chodniku chyba bym wystemplował
7 - ok
8 - odcień tej ozdoby jakby minimalnie niedopasowany do całości, świetny kadr i dół zdjęcia
9 - ogromny plus za autobus, równoważący może minimalnie słabszy kadr, I <3 ciuch
10 - odstaje jakościowo i chaosem w tle, światło mniej fajne, bardziej na backstage, no ale jako urozmaicenie i rozluźnienie - ujdzie
11 - mieszane uczucia tu mam, ale ciężko mi powiedzieć dlaczego, kadr, ogniskowa, niebieska aktówka, inny rodzaj sterylności, pora dnia? nie wiem
Świetne zdjęcia, rewelacyjna obróbka. Nic tylko oglądać i uczyć się od Ciebie.
Co tu dużo pisać bardzo dobre prace
Mega ..
NIKON D7100 + Nikkor 50mm 1.8G + SB700 + N18-105mm
Skontaktuj się z nami