Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: Neon Streets

Domyślnie

Ładnie wyszło, piękne prace, dzięki też za przypomnienie kawałka london calling
    D90

Domyślnie

wow... niesamowity klimat, chciałem napisać, że przeszkadza mi jedynie podobna mina modelki na każdym zdjęciu, ale po obejrzeniu 2,3 i 10 raz wcale mi nie przeszkadza - super!!

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Górny Śląsk

Domyślnie

Dla mnie zdjęcia rewelacyjne, ale dziwie się, że nie ma tutaj ani słowa o błędach, które są wytykane nowicjuszom w innych tematach. Myślę, że to trochę nie fair w stosunku do wielu innych autorów zdjęć.

Nie chodzi o to, że się czepiam, ale:
    -2 leci krzywo
    -3 ucięty łokieć
    -6 nie tniemy w kolanach
    -8 ciasno od lewej

Naprawdę nie chodzi o to, że mi się zdjęcia nie podobają, bo są wspaniałe, ale jestem amatorem i w co którymś temacie ciągle o tym czytam, że to źle i to źle. A teraz patrzę na komentarze stałych bywalców i trochę się dziwię, bo zwykły szarak zostałby zjechany, za podstawowe błędy jak cięcie kończyn czy krzywo lecące zdjęcie.

Pozdrawiam.

Domyślnie

Świetne kolory !

Domyślnie

Jak zwykle Bardzo Bardzo.

Domyślnie

calosc tworzy bardzo fajny set, ale tak jak bylo juz wspominane zdjecie nr4 z modelem przy lawce jest chyba najbardziej charakterystyczne w tym wrzucie, wszystko fajnie ze sobra gra. dalej w kolejnosci portretowa 7 [ 85mm 1.4? ] 1 i 3. Ogolnie rzecz biorac nie zawiodlas i tym razem. video z bs rowniwez sie podobalo, ciekawy dodatek : )

Domyślnie

Ja się nie znam, ale oczu oderwać nie mogę. Bardzo podoba mi się kolorystyka na wszystkich fokach.
    3. włosy-kubek
    4. 8. model fantastycznie wpisuje się w kadr.
    I cała reszta super.
    Nikon D-90 i coś tam jeszcze
    www.fotopaka.pl

Domyślnie

A ja mam bardzo mieszane odczucia...
    Z jednej strony technicznie bardzo dobre
    Poświecone "bezpiecznie"
    Dobry retusz, dopracowane stylizacje ...
    A z drugiej strony te uliczne kadry jakoś do mnie nie gadają.
    Jest w nich tyle życia co w manekinach na wystawie. Studyjne foty zwykle są bombowe
    ta sesja oprócz zdjęcia nr 4 i 6 po prostu mi się nie podoba

Domyślnie

Tylko nr 4 i to ze względu na starszego Pana bo jest doskonały , j/w ,,studyjne foty są bombowe" ta sesja mi się nie podoba

Domyślnie

świetne prace, napatrzeć się nie można takie czyste, ostre, dopracowane. Gratulacje

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów