Ładnie wyszło, piękne prace, dzięki też za przypomnienie kawałka london calling![]()
Szukaj
Ładnie wyszło, piękne prace, dzięki też za przypomnienie kawałka london calling![]()
D90
wow... niesamowity klimat, chciałem napisać, że przeszkadza mi jedynie podobna mina modelki na każdym zdjęciu, ale po obejrzeniu 2,3 i 10 raz wcale mi nie przeszkadza - super!!
Dla mnie zdjęcia rewelacyjne, ale dziwie się, że nie ma tutaj ani słowa o błędach, które są wytykane nowicjuszom w innych tematach. Myślę, że to trochę nie fair w stosunku do wielu innych autorów zdjęć.
Nie chodzi o to, że się czepiam, ale:
-2 leci krzywo
-3 ucięty łokieć
-6 nie tniemy w kolanach
-8 ciasno od lewej
Naprawdę nie chodzi o to, że mi się zdjęcia nie podobają, bo są wspaniałe, ale jestem amatorem i w co którymś temacie ciągle o tym czytam, że to źle i to źle. A teraz patrzę na komentarze stałych bywalców i trochę się dziwię, bo zwykły szarak zostałby zjechany, za podstawowe błędy jak cięcie kończyn czy krzywo lecące zdjęcie.
Pozdrawiam.
Świetne kolory !
Jak zwykle Bardzo Bardzo.
calosc tworzy bardzo fajny set, ale tak jak bylo juz wspominane zdjecie nr4 z modelem przy lawce jest chyba najbardziej charakterystyczne w tym wrzucie, wszystko fajnie ze sobra gra. dalej w kolejnosci portretowa 7 [ 85mm 1.4? ] 1 i 3. Ogolnie rzecz biorac nie zawiodlas i tym razem. video z bs rowniwez sie podobalo, ciekawy dodatek : )
Ja się nie znam, ale oczu oderwać nie mogę. Bardzo podoba mi się kolorystyka na wszystkich fokach.
3. włosy-kubek
4. 8. model fantastycznie wpisuje się w kadr.
I cała reszta super.
Nikon D-90 i coś tam jeszcze
www.fotopaka.pl
A ja mam bardzo mieszane odczucia...
Z jednej strony technicznie bardzo dobre
Poświecone "bezpiecznie"
Dobry retusz, dopracowane stylizacje ...
A z drugiej strony te uliczne kadry jakoś do mnie nie gadają.
Jest w nich tyle życia co w manekinach na wystawie. Studyjne foty zwykle są bombowe
ta sesja oprócz zdjęcia nr 4 i 6 po prostu mi się nie podoba
Tylko nr 4 i to ze względu na starszego Pana bo jest doskonały , j/w ,,studyjne foty są bombowe" ta sesja mi się nie podoba
świetne prace, napatrzeć się nie można takie czyste, ostre, dopracowane. Gratulacje![]()
Skontaktuj się z nami