Szukaj
jestem ostatnio wielkim fanem cięcia w 16:9 i stosowania brązowego filtra
1 i 2 są takie sobie 3 i 4 są ekstra - o takie coś chodzi w tym cięciu
Dzięki bardzo za opinię. Reszta milczy więc wnioskuję, że ani niczym nie razi ale i niczym nie porywa.
3 ekstra - bardzo mi się podoba, choć ja osobiście za tego typu kolorystyką nie przepadam, to w Twoich zdjęciach (3 i 4) bardzo mi pasuje.
1 i 2 typowo do albumu bo jakoś nie widzę nic w nich ciekawego ,
3 ładna kadrowo i kolorystycznie ale szkoda że broda przycięta u dziecka
4 ładny kadr i bez uwag mi się podoba![]()
Bardzo fajne, szczególnie 3,4 => zdradzisz jak to obrabiałeś?
"Nikon"
Dzięki bardzo za opinie. Każda opinia się liczy i zawsze coś tam wnosi do tematu, a jak się ze trzy razy powtórzy to mówią że i się trzeba z taką zgodzić
Kadry jakby nie patrzeć wyciągnięte z albumu rodzinnego i trudno samemu je właściwie ocenić - zawsze ciąży element sentymentalny który na koniec i tak zazwyczaj decyduje.
Na 2 winieta jest nieco wymuszona w celu uzyskania odpowiedniej proporcji i uniknięcia pewnych niedogodności elementów w kadrzeW albumie wygląda to chyba trochę lepiej (na forum zlewa się z tłem).
3 i 4 ma jeszcze ciąg dalszy ale żona zakazała mi publikacji aby nie ujawniać, że córka w takim wieku operuje już szminką i cieniami do powiek. Obróbka to nic nadzwyczajnego - tylko lightroom
![]()
4 jak dla mnie rządzi. Najlepsza z tego seta.
D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3
Skontaktuj się z nami