Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Male Issue

Domyślnie Male Issue

Sesja do wydania specjalnego Confashion Magazine, które możecie zobaczyć tutaj --> http://www.confashionmag.pl/confashi...4.html#188-189

Jak zwykle zapraszam do owocnej krytyki

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Domyślnie

Mhm... dobre jest to, dobre. Ładnie trzymana charakterystyka, spójna w klimacie i świetle.
    Bym to zobaczył chętnie w ciepłych crossach również, ale BW gra jak najbardziej
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

Dzięki wielkie
    Nie brałem nawet pod uwagę koloru, jako, że inspirowałem się Newtonem, tylko B&W mi się narzuciło.

Domyślnie

1 - tak
    2 - ciut spalone u góry, w oczy wali mi za mocno
    3 - dym zamiast włosów u modela Ale poza tym OK
    4 - tak
    5 - odwrotnie bym nogi założył, poza tym za dużo naokoło, drugie pomieszczenie w tle (lewa góra) skutecznie psuje i rozprasza,
    6 - 50/50. Poza mi nie pasuje.
    7 - tak
    8 - tak

Ogólnie to bardzo udany zestaw, spójny i jednolity
    Pozdrawiam/Best regards
    Sławomir Borysowski

Domyślnie

O Boziu jakie to brzydkie.
    Rozumiem że taki był cel i wyszło idealnie, skoro trafiło do jakiegoś magazynu fashion.
    Podoba mi się światło i ziarno Reszta niestety do mnie nie przemawia. A reszta to mam na myśli stylizacja modeli i ich wygląd. Ale widziałem dużo tego typu zdjęć na necie, więc przypuszczam że tak to właśnie ma wyglądać - trupio i jakoś tak odrażająco.
    Do mnie nie przemawia, ale innym się chyba podoba

Domyślnie

Haha, no tak, brzydota to dość subiektywny temat
    Dzięki Panowie za opinie. Szkoda trochę, że zaczyna to wszystko sprowadzać się do chwalenia i dążenia do "akademizmu". "Nie obcinaj dłoni, ucha, włosy nie mogą być prześwietlone, bo przecież nikt nie ogarnie jak one tam mogły wyglądać, modelka też jakoś uśmiechu ma za mało". Brzmi trochę jak z podręcznika, nie?
    Dobra, koniec marudzenia, dzięki raz jeszcze

Domyślnie

Mi się wszystko podoba, zwłaszcza świetna modelka i miejscówa - nie rozumiem jednak po co tyle ziarna. Na 8 ok - pasuje, natomiast na pozostałych jakoś mniej. Nie chodzi mi o czepialstwo a raczej o Twoje intencje - chciałeś postarzyć, zatuszować to i owo, czy tak Ci po prostu pasowało?

Domyślnie

Kadry przemyślane i kolorystyka też ok więc mi się podobają a 5 i 8 najbardziej

Domyślnie

Dziękuje pięknie
    Jeżeli chodzi o ziarno - jak pisałem wcześniej, inspirowałem się pracami między innymi Helmuta Newtona, gdzie głównie było one analogowe, a co za tym idzie jakoś naturalnie przyszło mi na myśl, że ziarno może być tutaj dobrym dodatkiem.
    A jak zacząłem już robić same zdjęcia, a zacząłem od pomieszczeń no to ISO w okolicy 1200, więc przy matrycy z D300s ono i tak już było widoczne

Domyślnie

Ok - rozumiem. Miło widzieć, że po ostatnich zjebkach jakie tu dostałeś zrobiłeś bardzo solidną sesję - gratki dla całej ekipy

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów