Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 37 z 37

Wątek: M..cd

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mziel Zobacz posta
    rewelka... zielony też widzę ale nie przeszkadza mi.

p.s.
    idę się uczyć co to magenta a co to cyjan... rodzice nigdy mi nie mówili, że mam ładną, cyjanową bluzeczkę, ew. oblałem się magentowym sokiem... Zawsze były jakieś czerwone, zielone, niebieskie ew. zmieszane z nich. Cholera świat idzie do przodu a ja dalej w RGB widzę
    CMY to kolory obecne w RGB. C=G+B, M=R+B, Y=R+G. Co zresztą szło wywnioskować z mojej dyskusji z jchyrą

Sorki za OT

Domyślnie

Czornyj, żeby ktoś nie pomyślał, że nie wiem, to się tłumaczę, że wiem Ale wolę to tłumaczenie niż Twoje (może się komuś przyda): http://pl.wikipedia.org/wiki/CMYK

A żeby YOZ się nie zdenerwował, to dodam, że bardzo ładne zdjęcie bardzo bardzo ładnej modelki i niech da więcej
    D300 i kilka butelek z denkiem ale bez szyjki...

Domyślnie

Czornyj - Moim zdaniem oryginalna tonacja jest przyjemniejsza od twojej A wyjechales jakby zmiany byly konieczne i jedynie sluszne
    Regards,
    Radomir

---
    D70 | Sigma 18-50/2.8 EX | Nikkor 50/1.8D | Sigma 70-300 APO II | SB-800 | Transcend 1GB x(ilestam)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kender Zobacz posta
    Czornyj - Moim zdaniem oryginalna tonacja jest przyjemniejsza od twojej A wyjechales jakby zmiany byly konieczne i jedynie sluszne
    A gdzie jest wg ciebie napisane, jakoby zmiany były konieczne i jedynie słuszne? Napisałem tylko, że mi jest za zielono. Jak mi zaczęli wmawiać, że wcale nie jest zielono, to starałem się udowodnić że i owszem, jest. A że tobie podoba się zielone - to całkowicie normalne. Mnie się podoba różowe, jchyrze czerwone, tobie zielone, pewnie znaleźlibyśmy również zwolenników niebieskiego, oranżu, fioletu i junajtid kol'rs of ben't'n

Domyślnie

ale piękna kobieta !!!! Zdjęcie rowniez.

Domyślnie

Czornyj - racja. tak sie wczytalem w dyskusje ze stracilem z oczu poczatkowe wypowiedzi mea culpa.
    Regards,
    Radomir

---
    D70 | Sigma 18-50/2.8 EX | Nikkor 50/1.8D | Sigma 70-300 APO II | SB-800 | Transcend 1GB x(ilestam)

Domyślnie

Bez zadnej korekty STOP
    jest na prawdę świetne STOP
    przyjeżdżam jutro STOP
    babcia
    Pozdrawiam Tomasz
    D-7000, D-80, F-601m, N18-105dx VR, N18-70dx, N70-300VR, SB-800, kilka sowieckich słoików

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów