Szukaj
Czornyj, żeby ktoś nie pomyślał, że nie wiem, to się tłumaczę, że wiemAle wolę to tłumaczenie niż Twoje (może się komuś przyda): http://pl.wikipedia.org/wiki/CMYK
A żeby YOZ się nie zdenerwował, to dodam, że bardzo ładne zdjęcie bardzo bardzo ładnej modelki i niech da więcej![]()
D300 i kilka butelek z denkiem ale bez szyjki...
Czornyj - Moim zdaniem oryginalna tonacja jest przyjemniejsza od twojejA wyjechales jakby zmiany byly konieczne i jedynie sluszne
![]()
Regards,
Radomir
---
D70 | Sigma 18-50/2.8 EX | Nikkor 50/1.8D | Sigma 70-300 APO II | SB-800 | Transcend 1GB x(ilestam)
A gdzie jest wg ciebie napisane, jakoby zmiany były konieczne i jedynie słuszne? Napisałem tylko, że mi jest za zielono. Jak mi zaczęli wmawiać, że wcale nie jest zielono, to starałem się udowodnić że i owszem, jest. A że tobie podoba się zielone - to całkowicie normalne. Mnie się podoba różowe, jchyrze czerwone, tobie zielone, pewnie znaleźlibyśmy również zwolenników niebieskiego, oranżu, fioletu i junajtid kol'rs of ben't'n![]()
Czornyj - racja. tak sie wczytalem w dyskusje ze stracilem z oczu poczatkowe wypowiedzimea culpa.
Regards,
Radomir
---
D70 | Sigma 18-50/2.8 EX | Nikkor 50/1.8D | Sigma 70-300 APO II | SB-800 | Transcend 1GB x(ilestam)
Skontaktuj się z nami