Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie Gdzie do Chorwacji...?

Witam! Chyba były już podobne tematy, ale nic dla siebie nie znalazłem...Wybieram się z rodzinką(żona, 6-ścioletni syn i 15-stomiesięczna córa) do Chorwacji. Szukam jakiegoś sprawdzonego namiaru na fajna kwaterę, niekoniecznie w bardzo zatłoczonej miejscowości, ale blisko morza...może ktoś coś ma...z góry dzięki za info!
    D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...

Domyślnie

Baska na Krk niedaleko Rijeki .. znalazlem miejsce okazyjnie taniej w hotelu corinthia. JEst tam tez sporo innych lokacji do wynajecia, kiedys pojechalismy tam w slepo i znalezlismy miejsce wolne.
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ars Zobacz posta
    Baska na Krk niedaleko Rijeki .. znalazlem miejsce okazyjnie taniej w hotelu corinthia. JEst tam tez sporo innych lokacji do wynajecia, kiedys pojechalismy tam w slepo i znalezlismy miejsce wolne.
    Potwierdzam. Bylem w Basce u tym roku parę dni. To piękne miejsce. Zamierzam wybrać się tam ponownie. Polecam.

Domyślnie

a jakieś namiary na kwaterę?
    D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...

żółtySzalik
    Gość

Domyślnie

Byłam jedynie w Splicie (kilka dni) i Dubrovniku (przejazdem). Co do Splitu polecam hostel Diocletian. Super standard i lokalizacja.

Domyślnie

http://www.apartmanytanja.7p.com/

Polecam byłem dwa razy z małymi dziećmi, znajomi do nich jeżdżą co roku. Wyposażona kuchnia, lodówka, klima, osobna sypialnia.

Napisz może mają jeszcze coś wolnego. Rzut beretem do Trogiru i stateczkiem do Splitu.

Fajne ciche miejsce.
    https://picasaweb.google.com/m/viewe...45310014662513

Kilka początkowych zdjęć jest jak odwiedziliśmy znajomych w tym apartamencie. Powołaj się na Artura może coś znajdą ! Powodzenia.
    Nikon

Uprawnienia umieszczania postów