Dżizas... można wyłączyć głos polskich komentatorów?
Szukaj
Dżizas... można wyłączyć głos polskich komentatorów?
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Niestety nie. Zamiast reklam mamy sporą porcję głupot...
Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
"I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"
Mam wrażenie, że oni mówią aby mówić.
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Oni nie wiedzą, co mówią. Przed chwilą Borówa powiedział, że Buttonowi pokazują niebieskie flagi bo Paluch tuż, tuż. A to, że przed nimi jechał Chilton to nie ważne.
Grosjean kara. Żenua.
EDYTA: Wydaje mi się, że przez ten upał poziom głupot w wykonaniu fachowcuw polsatu przekroczył znacznie poziom przyzwoitości.
Ostatnio edytowane przez adolfik9501 ; 28-07-2013 o 15:03
Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
"I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"
Kiedyś czytałem ciekawy artykuł w czasopiśmie popularno-naukowym o tym, że ludzie "głupsi" aktywują się bardziej podczas wysokich temperatur. Twoje stwierdzenie zatem ma sens!
I piekne! Walka o 2-3 miejsce... wspaniale... Gratuluje Lewisowi!
wyjątkowo słaby ten wyścig. :/
kompletnie idiotyczna decyzja sędziów o karze dla groszka. słabo - bardzo słabo :/
w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...
Ale emocje były że ho ho. A sędziowie to zuuuuo. Jeszcze troszkę a będziemy mieli pokolenie zawodników, którzy nie wyprzedzą w innym miejscu jak tylko w strefie DRS bo inaczej dostaną karę. Żenua. A teraz do końca sierpnia życie bez formuły. Że zacytuję "klasyka", "jak tu żyć panie Premierze, jak tu żyć ?"
Coś tam, coś tam .... i jeszcze troszkę ....
Skontaktuj się z nami