Szukaj
Nieźle, soczyścieTroche wiecej koloru niz zawsze. A tytuł to niby jako odniesienie do skał?
![]()
Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.
Naprawdę super. Widział bym to jeszcze w dłuższym czasie i gdzie nie gdzie na skałach dorzuciłbym zółtego i było by cacy![]()
Pięknie. Widzę, że się stęskniłeś za forum. Fajnie.
Swietne można dać na ścianę. Czuje się jakbym stał na tych skałach.
Pozdrawiam Marcin Bąk
FUDŻI
Tak jak poprzednik napisał, tylko na ścianę z tymAż strach pomyśleć co będziesz pokazywał z tego roku
![]()
D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /
Przyjemnie. Technicznie OK ale trochę już monotematycznie się robi![]()
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Sprecyzuj Bartku, bo sam potrafisz miesiacami pokazywac te same gory...
A co do pracy, coz technicznie bardzo ladnie, jakosc super, kolor ze smakiem, ale calosc pachnie reka kolegi ktory sie na to forum obrazil razy kilka, wiem, ze autor inny, ale szkola wiadoma, uwazaj, bo zostaniesz oskarzony o "podbieranie tonacji i stylu"
Coz dla mnie widok jak widok, kilka skalek, dobrze pokazane w kadrze 2x1 jak twoje wszystkie, taka niby marka "artystyczna" i fajnie, ale glowy nie urywa, brakuje tutaj tematu, jest to zwykle zdjecie bez swiatla nad morzem z widokiem na fajna podloge...
Coz moze nie doroslem, a moze jestem zbyt kiczowaty zeby pojac wiekszosc twoich perfekcyjnie wykonanych technicznie zdjec, ale tresc w nich raczej znikoma, poza kilkoma ktore sa bardzo dobre.
To chyba wszystko co zawsze chcialem Tobie napisac, twoj nauczyciel, czy guru (chyba kazdy na tym forum landszafciaz dazy szacunkiem tego kolesia, ja tez, choc on mnie nie) Kulten zrobil dobra robote, przekazal technike ale nie przekazal oka.
Nikon http://greg77.com/
Greg, "oka" nie da sie przekazać. To chyba ostatnia rzecz, której można sie nauczyć.
Skontaktuj się z nami