Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Cadillac CTS

Domyślnie Cadillac CTS

Taka szybka sesja w warsztacie obok mojego garażu, akurat tylko CTS był "mobilny"
    ale jak widać w tle, może będzie jeszcze okazja na coś ciekawszego
    (chociaż CTS brzydki nie jest to jakoś nie pamiętam, żebym widział gdzieś jego zdjęcia.. )

1

2

bonus - Harley z tego samego warsztatu
    aparat i dużo światła | Mój Blogasek | Portfolio

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Jak na Ciebie to jakos slabo zaswiecone (mowie o furce, bo moto nawet ok). Miejscowka niezla, fura wrazenia na mnie nie robi, ale nie o to tu chodzi Za duzo plam ciemno/jasno na aucie, przeszkadza mi to. Kadrowo tez mi nie pasuje

Domyślnie

Wynik przeostrzenia bardzo ładnie widać na jedynce na listwie drzwi
    Z całego setu naj. jest chyba bonus.

Domyślnie

Wg mnie przez odbicie swiatla w podlodze pod autem, cts wyglada jakby unosil sie w powietrzu tudziez byl wklejony.
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Nie jest wklejony ale dzięki za Wasze uwagi, następnym razem będę pamiętał żeby nie przesadzać
    aparat i dużo światła | Mój Blogasek | Portfolio

Domyślnie

Światełko z dołu jest mało korzystne przez co robi się wrażenie, o jakim wspomniał qualin. Co do światełko to mam wrażenie, że na samochodzie pojawiają się dwie różne temperatury. Na 1. lewa strona wpada nawet w fiolet/magentę. Podobnie jest na 2. oraz w okolicach zderzaka, przy czym tutaj też maska wpada w mocną żółć. Kolor jak się domyślam - 'szampański', jednak trochę się na nim dzieje
    Samo auto brzydkie może nie jest, ale jednak trochę pokraczne jeżeli chodzi o fotogeniczność
    Na 1. za mocno skręciłeś koła, przez co jeszcze bardziej wydłużyła się jego sylwetka, która i tak już jest długa przez dziwną budowę. Chodzi mi o długi przód, zwłaszcza o tą odległość między kołem a przednimi drzwiami.
    Bonusowe zdjęcie fajne, ale światełko w tylnej części bike'a dosyć płaskie. Przyciemniłbym też troche tło, lub oddalił się z motocyklem od drugiego planu.
    | D5000 N18-105/3.5-5.6 PZ42X YN460II |
    hbrografia.com | http://www.facebook.com/hbrografia

Domyślnie

jakos tak hadeerowato na 1 i 2, zbyt rzuca się to w oczy moim zdaniem i fakt, jak na Ciebie to słabo Ostatnie najlepsze kadrowo i obróbkowo, w B&W też będzie świetne
    |D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Uprawnienia umieszczania postów