Szukaj
Mam PC i Router na jednej listwie zasilającej jak nie używam sprzętu to wyłączam < prąd się zaoszczędzi ,
josephebeloki router nie uszkodzi się od włącz/wyłącz napewno < ktoś bajki rozpowszechnia![]()
Jak padnie to trudno ale muszę wyłączać bo PC ma podświetlanie i klawiaturę podświetlaną < świeciłoby się cały rok
ja takiej awarii nie miałem więc nie panikuję a router wyłączam i wypinam kabel bo nie mam zabezpieczeń przeciw burzy .
Jest jeszcze jeden powód dla którego warto wyłączać router, unikamy prób włamania domorosłych hakerów-sąsiadów
jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubańczykom
Spoko. No ja przepiąłem go do gniazda na stałe. Miałem D-link którego wyłączałem (nie miał wyłącznika) po prostu listwą => i teraz zaczął się wieszać ;/
No nic, dzięki za poradę wszystkim. Na razie router Tp-link się sprawuje dobrzeFajnie, że tutaj zapytałem, bo w necie te WOMM straszny...
"Nikon"
Bierz D-linka albo Linksysa mimo wsztstko, bo to najlepsze firmy.
Hej... właśnie mój D-link 615 pada po 2 latach działalności, wiesza się itd. Mam sieć statycznie skonfigurowaną.
Szukam coś do 250zł NIEZAWODNEGO... bo mnie już trafia z tym rozłączaniem neta. Znaczy, żona mi tu ryczy że laptop jej rozłącza itd... to komórkę itd...
Myślałem o Linksys (WRT54GL-EU)
"Nikon"
Myślę, że nic lepszego, niż ten Linksys, nie znajdziesz. Jedyna jego wada w zasadzie, to obsługa Wi-Fi tylko do G.
Skontaktuj się z nami