Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Router do 120zł

Hej, muszę zakupić Router , najlepiej zasięg i prędkość N (300 Mbp/s).

Kojarzycie coś do tej kwoty ludzkiego by się nie wieszało nie przegrzewało itd

Pozdro.
    "Nikon"

Domyślnie

Mam od roku Pentagram Cerberus P 6341 i myślę, że byłbyś zadowolony
    Chociaż jak tak teraz patrzę, to nie widać, gdzie można by go kupić

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

http://www.tp-link.com.pl/products/d...odel=TL-MR3420
    TP LINK TL-MR3420 produkt chiński jak chyba wszystko dziś poza oscypkami. Banalnie prosta konfiguracja.
    Działa u mnie i u wielu znajomych. Do kupienia za 119 zł na allegro albo, lub np tu:
    http://www.morele.net/router-tp-link-tl-mr3420-362569/

Domyślnie

Nie tak dawno w firmie wywaliłem wszystkie tp-linki i w ich miejsce wsadziłem AP Cisco (problemy z wifi się skończyły) ale to poza budżetem, został mi 1 szt edimax - który nie robi problemów, więc może EDIMAX?

Domyślnie

Mam starszy model tego tp-linka 3420 - pod obciazeniem (sciaganie 3-4MB/s) zrywa polaczenie, raz w miesiacu wiesza sie i nie mozna wejsc do panelu admina (ale w tym czasie dziala, tylko troche wolniej). Z modemami 3G tez bez rewelacji - czasami zrywa polaczanie, sam sie ponownie nie laczy, laczenie trwa dosc dlugo.
    Nie polecam...
    Sprobuje jeszcze inny soft - open wrt, podobno jest lepiej

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Rafał wgraj mu najnowszy soft i wrzuć BIN E398, będzie ładnie obsługiwał modemy GSM przynajmniej ten 398. U mnie chodzić świetnie i u dwóch kolegów już pół roku, ale za stówkę to fakt nie ma się co spodziewać . Przecież to ruter nie za 400 zł a za 1/4 tej ceny. Mój od pół roku nie wyłączany nawet 1 raz. Nie zrywa połączeń, stabilnie pracuje, ale to ten nowszy modem. Wiem od dostawcy, że w poprzedniej edycji routera mogły się pojawiać problemy wydajności zasilania na USB w które wpina się modem GSM który niestety prądożerny jest. Transfery mam 20-22 MBity/sek po GSM.
    jak nie masz tego BIN-a to Ci mogę wysłać na pocztę.

Domyślnie

Asus RT-N12.
    Nawet mam na zbyciu

Domyślnie

Robert - mam wrzucony najnowszy soft. Mozliwe, ze ta wersja tak ma... Sprawdze jeszcze ten soft open wrt

Domyślnie

Kupiłem tego TP-LInk 3420 => zapierdziela jak ta lala. Konfiguracja 5s . Dzięki. Mam nadzieje, że mu szybko nie zaczynie odbijać.

Z innej półki => wyłączacie modem na noc? BO ja codzinnie z listwą ;d?
    "Nikon"

Domyślnie

A po jakiego grzyba?

Może jeszcze powiesz, że aparat wyłączasz, jak zdjęć nie robisz?

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów