Close

Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: CoolPiX 4500

Domyślnie CoolPiX 4500

Witam Wszystkich!

Jestem nowy i jak łatwo się domysleć wszedłem w posiadanie Nikona, a dokładnie CoolPix'a 4500 i mam kilka pytań z nim związanych:
    1. Jak wygląda sprawa trzymania akumulatorów, ile powinien chodzić na jednym?
    2. Czy normalnym jest że aparat "grzeje się", a dokładnie karta <jest zaraz za wyświetlaczem>?
    3. Instrukcja obsługi, sprzedawca takowej nie posiadał a na stronce Nikona nic nie znalazłem (może źle szukałem)?

mile widziane linki do stron z poradami itp. do mojego sprzęta

Pozdrawiam
    Łukasz

Domyślnie

Porad to chyba za wiele nie mozna udzielic poza tym zebys uzywal
    Z akumulatorami roznie bywa. Zalezy czy uzywasz flesza, czy ogladasz zdjecia na monitorku, czy duzo zoomujesz. To wszystko i inne czynniki maja wplyw na ilosc zrobionych zdjec.
    Instrukcje mozesz kupic od Nikon Polska bodajze za 100pln.
    Tomek
    ---------

Domyślnie Re: CoolPiX 4500

Cytat Zamieszczone przez Łuki
    Witam Wszystkich!

Jestem nowy i jak łatwo się domysleć wszedłem w posiadanie Nikona, a dokładnie CoolPix'a 4500 i mam kilka pytań z nim związanych:
    1. Jak wygląda sprawa trzymania akumulatorów, ile powinien chodzić na jednym?
    2. Czy normalnym jest że aparat "grzeje się", a dokładnie karta <jest zaraz za wyświetlaczem>?
    3. Instrukcja obsługi, sprzedawca takowej nie posiadał a na stronce Nikona nic nie znalazłem (może źle szukałem)?

mile widziane linki do stron z poradami itp. do mojego sprzęta

Pozdrawiam
    Łukasz

1. Zależy czy robisz foty na podglądzie czy bez pozatym RODZAJ ZASTOWOWANEJ KARTY PAMIĘCI wbrew pozorom ma znaczenie.

Mi wystarcza na cały dzień a robie podczas wypadu od kilkudziesięciu do ponad 200 fotek jpg.

2. Grzanie się to normalny objaw.

3. Instrukcję po polsku można kupić na allegro za ok 10 zł po angielsku można znaleźć na necie.
    D70s + NIKKOR Micro 60mm f/2.8 + Nikkor AF-S DX 18-70 mm F3.5-4.5G + SB-800

Uprawnienia umieszczania postów