Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Osaczony

Domyślnie Osaczony

Co o tym sądzicie.Pozdrawiam

Domyślnie

rewelka
    D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
    Grecja2013
    klik 1) Zabawa w RAW'ki - weź udział
    klik 2) Zabawa "zadania tematyczne" - weź udział

Domyślnie

Kadr trochę taki niezdecydowany, prawa strona zanadto dominuje nie wnosząc za dużo poza nieładną linią wierzchołków drzew. Samo drzewo super.

Domyślnie

Fajne warunki i dobre kolory, troszke mozna by dopiescic, choc latwo przesadzic
    Co do tego co mowi kolega powyzej to cos w tym jest, troche brakuje zycia w tym kadrze, choc dzieje sie ladnie.

Domyślnie

Ciekawie to wygląda, osobiście mniej dołu bym komponował.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Jest to pierwszy kadr nowego modela i miejscówki jaką odnalazłem na pewno trzeba jeszcze nie raz to miejsce odwiedzić . Z kadrowaniem jest taki problem że aby uzyskać prześwit w miejscu niby oka trzeba stanąć w określonym miejscu.Dzięki za uwagi . .Pozdrawiam

Domyślnie

dokładnie, widziałbym więcej góry, reszta ciekawa. Osobiście marzę żeby taką miejscówkę dorwać. Pan z Pz, zatem pstryk zrobiony w okolicach? Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez fantasywings ; 24-07-2013 o 23:40

Domyślnie

bardzo podoba mi się kompozycja, bez zastrzeżeń, warunki też. nie jestem tylko przekonany co do obróbki, mam podobnie i sam za mocno używam czasem suwaków, przez co zrezygnowałem z zabawy w hdr (co nie zmienia faktu że na pojedyńczym rawie udaje mi sie pojechać )

Oszczędny w słowach Awatar Rigis
    Miasto
    Gdańsk/Key West FL

Domyślnie

wow Treehenge
    This is my camera.
    There are many like it, but this one is MINE.
    My camera is my best friend...

Uprawnienia umieszczania postów