Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Dzisiejsze pstryki

Witam.Fotki robione z podchodu, więc nie spodziewać się cudów.Wysokie iso i ciemne szkiełko...pozdrawiam

1

2

3

4

5

6

7
    Ostatnio edytowane przez luzaczek82 ; 23-07-2013 o 12:24 Powód: dodałem jeszcze jedno zdjecie

Domyślnie

Na 2 jak zakryję głowę to wygląda jak pies Wszystkie fajne i naturalne - czyli takie jak ptaki widzimy na co dzień.
    „Wszyscy mają prawo do szczęścia ale nie wszyscy mają szczęście do prawa."

Domyślnie

1-2 kto kogo zaskoczył ? Sikory fajnie wyszły
    D3300S, parę N i jestem amatorem
    http://razza.fmix.pl

Domyślnie

Kolory fajne, takie delikatne....
    Canon

Domyślnie

Dzięki za miłe komentarze. Razza zajca już widziałem wcześniej,chciałem go podejść ale uciekał...przyczaiłem się na dzięcioła, a zajc chyba zaczaił się na mnie...odwracam głowę a tu zajc. Lufa w niego i ogień.Zastanawia mnie jedno czemu jak miałem N300 to nie działałem...kupiłem używkę tamiego na spacerki...ale brakuje jakości stałki. Dlaczego nikkor 80-400 vr jest taki drogi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez luzaczek82 Zobacz posta
    Dzięki za miłe komentarze. Razza zajca już widziałem wcześniej,chciałem go podejść ale uciekał...przyczaiłem się na dzięcioła, a zajc chyba zaczaił się na mnie...odwracam głowę a tu zajc. Lufa w niego i ogień.Zastanawia mnie jedno czemu jak miałem N300 to nie działałem...kupiłem używkę tamiego na spacerki...ale brakuje jakości stałki. Dlaczego nikkor 80-400 vr jest taki drogi
    No to błąd jak się pozbyłeś N300 . Na spacerki trzeba było kupić N70-300 może ogniskowe by się dublowały ale jakość zdjęć nie . Nikkor 80-400 vr drogo i ciemno - sigma taka jaka ma Mycza to jest alternatywa
    pozdrawiam
    D3300S, parę N i jestem amatorem
    http://razza.fmix.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez razza Zobacz posta
    ,,... sigma taka jaka ma Mycza to jest alternatywa''
    pozdrawiam
    nie dla mnie bo wolał bym coś ze stabilizacją...z tamiego jestem zadowolony,miałem kiedyś 70-300 vr i po wiem że wole tamiego

Domyślnie

Mile dla oka kadry, zajac i spiewak fajnie wyszedl.

Uprawnienia umieszczania postów