Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Daria_studyjnie

Domyślnie Daria_studyjnie

Witam
    Zdjęcia z przed kilku tygodni - ale z braku czasu dopiero teraz do nich usiadłem, a i tak nie ogarnąłem wszystkich.
    Komentujcie, krytykujcie - do woli
    Zapraszam

1.

2.

3.

Domyślnie

Przepiękne, w czerni ładnie tej Pani. Na jedynce fantastyczna fryzura, na dwójce świetny kadr i poza.

Trójka - oczywiście poza jakością samą w sobie - to jakoś mniej mi pasuje. Może mina, może ta ręka, ale ogólnie widzę tutaj jakiś humorek Chyba że takie było założenie, to jak najbardziej wyszło!
    Pozdrawiam/Best regards
    Sławomir Borysowski

Domyślnie

Dwójka chyba najlepsza. Bardzo artystycznie, stylowo, krótko mówiąc - zazdroszczę umiejętności
    Sony A7II, Sony 35 1.8, Sony Zeiss 55 1.8. N50/1.8D, Było: Zenit ET, H58/2, D90, N18-105VR, D610, S24/1.4, N35/1.8G ED, N85/1.8G, SB-700.

Domyślnie

Wszystkie są rewelacyjne. Widać że nie ma tu nic przypadkowego. Doszukiwanie się mankamentów było by czepialstwem. Gdybym miał wybierać najciekawsze to byłbym mocno rozdarty pomiędzy 1 i 2.

Domyślnie

Bardzo ładnie. Trzeba było do działu Beauty wrzucić, bo to już ta stylistyka i światło. Jedynka. Twarz super, ale im niżej tym gorzej. Ciut zimny niebieski cień na dekolcie robi smętne wrażenie. Ja prawdopodobnie bym zrezygnował z oryginalnych proporcji i ciął dół pod ostatnim kosmykiem i pewnie górę trochę do pary. Dwójka praktycznie bez zastrzeżeń - jest super. Być może minimalnie okolice i linie nozdrzy są zbyt... chropowate/zaszumione? Trójka mniej mi podchodzi - ręce zbyt mocno zdominowały ujęcie.

Domyślnie

Zawsze z przyjemnością oglądam tego typu prace, jak dla mnie jeden i dwa.
    Wszystko ładnie zaświecone, czysto i przejrzyście.
    Tak sobie czytam to forum, i czytam...

Domyślnie

Fajne fotki zwłaszcza 2.
    Napisz proszę dużo tam retuszu? skóry, kolor oczu, ust itd?

Domyślnie

Bardzo ładne kadry,robią wrażenie.Bardzo fajnie zaświecone,modelka też bardzo mi się podoba.Mimo prostego kadru najbardziej do gustu przypadła mi jedyneczka.

Domyślnie

1 i 2 bardzo ładne kadry i mi się podobają

Domyślnie

Kolory i światełko bardzo przyjemne A modelka piękna
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów