Szukaj
Przepiękne, w czerni ładnie tej Pani. Na jedynce fantastyczna fryzura, na dwójce świetny kadr i poza.
Trójka - oczywiście poza jakością samą w sobie - to jakoś mniej mi pasuje. Może mina, może ta ręka, ale ogólnie widzę tutaj jakiś humorekChyba że takie było założenie, to jak najbardziej wyszło!
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski
Dwójka chyba najlepsza. Bardzo artystycznie, stylowo, krótko mówiąc - zazdroszczę umiejętności![]()
Sony A7II, Sony 35 1.8, Sony Zeiss 55 1.8. N50/1.8D, Było: Zenit ET, H58/2, D90, N18-105VR, D610, S24/1.4, N35/1.8G ED, N85/1.8G, SB-700.
Wszystkie są rewelacyjne. Widać że nie ma tu nic przypadkowego. Doszukiwanie się mankamentów było by czepialstwem. Gdybym miał wybierać najciekawsze to byłbym mocno rozdarty pomiędzy 1 i 2.
Bardzo ładnie. Trzeba było do działu Beauty wrzucić, bo to już ta stylistyka i światło. Jedynka. Twarz super, ale im niżej tym gorzej. Ciut zimny niebieski cień na dekolcie robi smętne wrażenie. Ja prawdopodobnie bym zrezygnował z oryginalnych proporcji i ciął dół pod ostatnim kosmykiem i pewnie górę trochę do pary. Dwójka praktycznie bez zastrzeżeń - jest super. Być może minimalnie okolice i linie nozdrzy są zbyt... chropowate/zaszumione? Trójka mniej mi podchodzi - ręce zbyt mocno zdominowały ujęcie.
Zawsze z przyjemnością oglądam tego typu prace, jak dla mnie jeden i dwa.
Wszystko ładnie zaświecone, czysto i przejrzyście.
Tak sobie czytam to forum, i czytam...
Fajne fotki zwłaszcza 2.
Napisz proszę dużo tam retuszu? skóry, kolor oczu, ust itd?
Bardzo ładne kadry,robią wrażenie.Bardzo fajnie zaświecone,modelka też bardzo mi się podoba.Mimo prostego kadru najbardziej do gustu przypadła mi jedyneczka.
Kolory i światełko bardzo przyjemneA modelka piękna
![]()
http://facebook.com/fotomagik
D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół
Skontaktuj się z nami