Close

Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Duxford Flaying Legends 2013

Witam.
    Mialem okazje pierwszy raz zobaczyc pokazy Flaying Legends w Duxford w UK.
    Caly Lipiec w Anglii jest niemilosiernie goracy, podobno najcieplejszy od kilkudziesieciu lat.
    W pokazowa niedziele zapowiadalo sie podobnie. Jakies 30 mil od celu spotkalo mnie niemile zaskoczenie-ciemno, szaro i mgla. Prognoza jednak mowila co innego i tak sie niestety stalo. Okolo godziny 11 zacza sie skwarek. Przed 14 ta gdy mialy zaczac sie loty nie bylo czym oddychac. Falujace powietrze i "mleko" na niebie nie sprzyjaly robieniu zdjec.
    Oto co "wypocilem" doslownie i w przenosni
    Trzy pierwsze zdjecia to praktycznie moj debiut z tym typem obrobki wiec licze na krytyke i dobre rady. Co do reszty to oczywiscie tez

Milego ogladania.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Dzieki za zainteresowanie
    Pozdrawiam.

Domyślnie

Bradzo przyjemny secik. Pierwsze 3 klimatyczne i sympatyczne. Mogłeś nieco postarzyć te zdjęcia jakimiś rysami Z pozostałych dla mnie 5,6,7 - śmigiełka ładnie się kręcą, dobre kadry.

A upały fakt- nieziemskie, dziś na południowym wschodzie były 34 stopnie Slough ode mnie jakieś 80 mil, więc pewnie miałeś podobnie
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

Dzieki za komentarz.
    Chcialem "porysowac" te fotki ale nie wiem jak Sprobuje cos znalezc w necie na ten temat, a miedzyczasie moze ktos ma jakies sprawdzone sposoby?
    Wczoraj nawet z domu nosa nie wystawialem, 39 stopni w sloncu o 14-tej pokazalo. Po Air Tatoo mam dosc slonca na jakis czas

Uprawnienia umieszczania postów