Jak w tytulez tym , że jak to rozwinął skrót "Rodos" pewien słuchacz popularnego radia, ze swojego urlopu : "Rodzinne ogródki działkowe ogrodzone siatką"
U mnie okolice "rodos"
1.
2.
3.B&W
4.
5.
6.B&W
7.
8.B&W
9.
10.
11.B&W
Szukaj
Jak w tytulez tym , że jak to rozwinął skrót "Rodos" pewien słuchacz popularnego radia, ze swojego urlopu : "Rodzinne ogródki działkowe ogrodzone siatką"
U mnie okolice "rodos"
1.
2.
3.B&W
4.
5.
6.B&W
7.
8.B&W
9.
10.
11.B&W
Ostatnio edytowane przez sasz87 ; 22-07-2013 o 22:10
Zdecydowanie kolor.
PS. A gdzie ten RODOS się znajduje, jak można spytać ?![]()
"Gdy jestem głodny, otwieram lodówkę, nie odmawiam, gdy proszą na wódkę"
4. dla mnie najlepsza![]()
Obecnie: D700, N20-35/2.8D, N50/1.8D, N85/1.8G, N80-200/2.8D, N75-300.
Było: D5000, D300s, S10-20, N35/1.8G, N18-200, N18-55, N55-200.
Jeżeli to są okolice Twojej działki to gratuluję wspaniałych widoków na ,, Rodos ''. Przejrzałem parę razy i chyba 9 najbardziej. Z pozoru ot taki rozległy widoczek, ale ile tam się dzieje...
Ech... a ja liczyłem na przepiękne i przepełnione błękitami Rodos...
Nikon
Ech... a ja liczyłem na przepiękne i przepełnione błękitami Rodos...stwierdziłem najpierw uruchomie oglądajacym wyobraźnię, a później sprowadzę na ziemię heh
Są to rodzinne okolice Lubartowa, a dokładniej wieś Luszawa ok. 50 km od Lublina (tak na marginesie dopiero w tamtym roku drogę asfaltową zrobiliPS. A gdzie ten RODOS się znajduje, jak można spytać ?), na 9 w oddali rzeka Wieprz w tych krzaczkach Fajne zakole jest tam na Wieprzu, trzeba by zrobić jeszcze podejście o świcie
![]()
Warunki mi dopisały. Niestety bliżej zachodu straszne komarzyska, teren podmokły lasy do okoła :/
Mam jeszcze trochę kadrów tzw. zbożowych ale muszą poczekać na swoja kolej w Ligtroomie
Tutaj jeszcze link http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=233266 do zdjęć towarzyszącego mi psa kuzyna. Zdjęcia z tego samego dnia.
Ostatnio edytowane przez swider ; 23-07-2013 o 20:25 Powód: Łączenie.
Trochę mało Rodos w tym Rodos ale też jest fajniezwłaszcza na 4.
Skontaktuj się z nami