Szukaj
Dziwnie te zdjęcia odbieram. Niby wszystko poprawnie. Ale jakoś tak smutno, pusto i mimo modelki - bezosobowo. Zmęczona, zgarbiona, jakby chciała z planu uciec, ale nie wiedziała jak.
Niestety mam podobne odczucia co mOSAd
kolorystyka fajna
pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei
Dwójka się broni, chociaż kadr mógł być lepszy, na pewno plusem są ciuchy jak i sama modelka.
D90
Trudno nie zgodzic sie z przedmowcami. Faktycznie gra modelki jest raczej na - niz na + Brak modelki w modelce. Technicznie spoko. Szkoda![]()
Nie wszystkie dziewczyny są profesjonalnymi modelkami. Tutaj jest amatorsko zagrane i bardzo dobrze zrobione fotograficznie. W pierwszych dwóch tło troszkę za jasne, ale naturalność to rekompensuję.
Ja, mam już trochę dość rozwartych usteczek i psełdo namiętnych dziwnie wygiętych modelek.
3, jest zajefajna!
2-też, ale niefortunnie w stawie obcięta...
Ostatnio edytowane przez basket ; 21-07-2013 o 02:56
Fuji
Ale oczywiscie, ze nie wszystkie dziewczyny są profesjonalnymi modelkami. Natomiast dla mnie zdjecie, na ktorym modelka (pro czy tez nie) potrafi przekazac pewne emocje, oddac klimat miejsca itp, ma o wiele wieksza wartosc i silniejszy przekaz niz te, na ktorym modelka (pro czy tez nie) tego nie robi. Tego tu brak. Takie jest moje zdanie.
Na 1 nie rozumiem takiej ilości miejsca nad głową modelki, nie ma tam nic co usprawiedliwiałoby takie cięcie jak dla mniena 2 i 3 przeszkadza nieokreślona fryzura, zdaję sobie sprawę, że pewnie był wiatr, ale można było rozczesać włosy zamiast takie "strąki" na głowie zostawiać IMO.
http://facebook.com/fotomagik
D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół
A mi się podoba ta naturalność dziewczyny i rozwiane włosy - dodaje to m/z lekkości i naturalności właśnie. Ogromny plus za pięknie wyprowadzone kolory z D90. Co to za 85-tka?
Skontaktuj się z nami