Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Agnieszka

Domyślnie Agnieszka

Zapraszam do oglądania i komentowania.

1.

2.

3.

Na HQ Foto tradycyjnie kilka sztuk więcej jak ktoś chce rzucić okiem...
    Pozdrawiam Kuba
    www.hqfoto.pl
    Nikon D610 + 35mm + 85mm + SB-600

Domyślnie

Dziwnie te zdjęcia odbieram. Niby wszystko poprawnie. Ale jakoś tak smutno, pusto i mimo modelki - bezosobowo. Zmęczona, zgarbiona, jakby chciała z planu uciec, ale nie wiedziała jak.

Domyślnie

Niestety mam podobne odczucia co mOSAd

kolorystyka fajna
    pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Domyślnie

Dwójka się broni, chociaż kadr mógł być lepszy, na pewno plusem są ciuchy jak i sama modelka.
    D90

Domyślnie

3. najlepsza mz. I to pod każdym względem.
    Nikon

Domyślnie

Trudno nie zgodzic sie z przedmowcami. Faktycznie gra modelki jest raczej na - niz na + Brak modelki w modelce. Technicznie spoko. Szkoda

Domyślnie

Nie wszystkie dziewczyny są profesjonalnymi modelkami. Tutaj jest amatorsko zagrane i bardzo dobrze zrobione fotograficznie. W pierwszych dwóch tło troszkę za jasne, ale naturalność to rekompensuję.
    Ja, mam już trochę dość rozwartych usteczek i psełdo namiętnych dziwnie wygiętych modelek.
    3, jest zajefajna!
    2-też, ale niefortunnie w stawie obcięta...
    Ostatnio edytowane przez basket ; 21-07-2013 o 02:56
    Fuji

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez basket Zobacz posta
    Nie wszystkie dziewczyny są profesjonalnymi modelkami. Tutaj jest amatorsko zagrane i bardzo dobrze zrobione fotograficznie. W pierwszych dwóch tło troszkę za jasne, ale naturalność to rekompensuję.
    Ja, mam już trochę dość rozwartych usteczek i psełdo namiętnych dziwnie wygiętych modelek.
    3, jest zajefajna!
    2-też, ale niefortunnie w stawie obcięta...
    Ale oczywiscie, ze nie wszystkie dziewczyny są profesjonalnymi modelkami. Natomiast dla mnie zdjecie, na ktorym modelka (pro czy tez nie) potrafi przekazac pewne emocje, oddac klimat miejsca itp, ma o wiele wieksza wartosc i silniejszy przekaz niz te, na ktorym modelka (pro czy tez nie) tego nie robi. Tego tu brak. Takie jest moje zdanie.

Domyślnie

Na 1 nie rozumiem takiej ilości miejsca nad głową modelki, nie ma tam nic co usprawiedliwiałoby takie cięcie jak dla mnie na 2 i 3 przeszkadza nieokreślona fryzura, zdaję sobie sprawę, że pewnie był wiatr, ale można było rozczesać włosy zamiast takie "strąki" na głowie zostawiać IMO.
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

A mi się podoba ta naturalność dziewczyny i rozwiane włosy - dodaje to m/z lekkości i naturalności właśnie. Ogromny plus za pięknie wyprowadzone kolory z D90. Co to za 85-tka?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów