Szukaj
Moim zdaniem bardzo ładnie. Na faworyta wybieram 4.
Pozdrawiam, Karol.
4 super, ale na 3 jakieś dziwne plamy na niebie - tak jakby po stemplu
Świetna seria !
Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III
Najbardziej podoba się 4 (fajne kolorki) i 5
D7000 | D40X | N18-105VR | N35 1,8G | N50 1,8G | N55-300VR | METZ44 AF-1
Bardzo dobre zdjęcia, głównie z uwagi na kolory i kadry, bo samochód mi się nic a nic nie podoba
1 - dla mnie najsłabsze z zestawu ze względu na mocne światło i jednolite "dopalenie" całości, zwłaszcza że karoseria jest jasna. Ale czystość, ostrość i kadr OK.
2 - moje ulubione z całego zestawu. Dobre kolory, kadr, skośne ujęcie bardzo mi tu pasuje pod kątem artystycznym. Góra stara i wchodzi prawie w sepię, a niżej, przy nowoczesnym samochodzie jest czysto i sterylnie. Super!
3 - świetne kolory krajobrazu, samochód ładnie się odcina. Wspomniane plamy strasznie psują obrazek
4 - samochód elegancko złapany i dobrze ustawiony. Przyciąłbym nieco dół i niebo zrobił trochę żywsze, bo jest takie ciemne i smutne. No i plamy
5 - piękne światło i kolory! Do tego włączone światła to ekstra pomysł. Odnośnie kadru: chyba podszedłbym bliżej i ominął ten łuk z krawężnikiem... Ale może mi się tylko wydaje
6 - także bliżej. Mniej fotela, a więcej deski i kierownicy. No i widziałbym inne tło za szybą, ale to tylko ja
I to tyle z narzekaniaCałość mi się bardzo podoba. Gratuluję!
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski
Skontaktuj się z nami