Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Sokół "na mokro" w Pardubicach

Witam. Siedzę na tym forum już od dłuższego czasu, a nic jeszcze nie pokazałem od siebie. Jako, że ostatnio próbuję swoich sił "w lotnictwie", zacznę chyba od tego. Taki podwójny debiut
    Mój pierwszy samodzielny "poważny" wyjazd na pokazy lotnicze, czyli Pardubice. Jak było, każdy obeznany w temacie słyszał. Pogoda w kratkę - na przemian mżyło, padało albo lało. Co nie zniechęciło do robienia fotek. Wybrałem te najbardziej "mokre" - dla raczkującego w obróbce (tzn. dla mnie) najtrudniejsze.

1.

2.

3.

BONUS:

Domyślnie

Możesz coś więcej napisać o bonusie, bo nie powiem, podoba się
    To jakaś inscenizacja?
    pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Domyślnie

Pokazy w Pardubicach połączone są z inscenizacjami historycznymi, w których organizatorzy starają się połączyć elementy lotnicze z lądowymi. W tym wypadku była to inscenizacja ukazująca współpracę ruchu oporu w okupowanej Europie z wojskami sprzymierzonymi po lądowaniu w Normandii. Po zakończeniu tejże inscenizacji jej uczestnicy robili sobie pamiątkowe zdjęcie z samolotem biorącym w niej udział. Nie omieszkałem skorzystać z okazji i pstryknąłem także kadr dla siebie
    Ostatnio edytowane przez Yanis ; 15-07-2013 o 23:00

Domyślnie

dzięki za info, fajnie wyszło
    pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Domyślnie

Pokłony za bonus - świetnie wyszedł Śmiglak też oryginalny - przynajmniej coś na mokro dla odmiany
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Uprawnienia umieszczania postów