Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Bond Chapel

Domyślnie Bond Chapel

Witam,

ostatnio jakos nic nie wrzucalem, bo praca nad tytulem magistra zjada czas niemilosiernie : ) czasem udaje sie jednak cos wyskubac, wiec prosze. Ponownie kawalek uniwersytetu, ktory choc staro wyglada, w cale az taki stary nie jest. Na miejsce musze sie zaczaic jeszcze raz, bo ten niemilosierny przepal moglby byc troche bardziej milosierny

1.

pozdrawiam swiatecznie
    Art.

EDIT.
    podmienilem foto na ciut bardziej doswietlone w cieniach
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Domyślnie

super - fotografia jak z filmów Begrmana

Domyślnie

Na swój własny użytek rozjaśniłem te cienie nieco i też jest ładnie... Ale nie śmiałem tu wstawiać.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet_pth Zobacz posta
    Na swój własny użytek rozjaśniłem te cienie nieco i też jest ładnie... Ale nie śmiałem tu wstawiać.
    smialo smialo,
    tak to jest jak sie pracuje na 13' nedznej matrycy.. jakos nie moge sie z nia dogadac i mimo nieudolnych prob kalibracji, zawsze cos jest skopane

dzieki za koment : )
    Art.
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Domyślnie

Zrobiłeś dokładnie to samo, co ja - więc moja wersja niepotrzebna. Przez chwilę zdębiałem, bo mi porównanie z Twoją wersją dawało identyczny rezultat - dopiero potem spojrzałem, czyś nie poprawiał czegoś.
    Pozdrawiam.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

dokladnie tak to mialo wygladac nawet podmienilem chwile wczesniej tak na slepo wersje podkrecona

Ech, generalnie to osiwiec mozna.. z jednej strony szitowy laptop, a z drugiej same mac'i, ktore swiat widza jakos zupelnie inaczej, zarowno w kwestii kolorow, jak i kontrastow

pozdrawiam swiatecznie
    Art.

Domyślnie

Ciekawe światło - gra cieni, i kształtów, bardzo dobra kompozycja i kolorystyka - trzyma klimat. Drzwi na końcu domykają historię i kompozycje. Brawa! Zastanawia mnie tylko czy unsharp mask nie poleciał za dużo po fotce?
    Pozdrawiam: Camrak
    Down Under - the place to be!

Domyślnie

nie bylo unsharp mask (tylko delikatny highpass w trybie overlay).
    dzieki za koment camrak widze, ze jestes z melbourne.. fajne to miasto? mialem tam doktorat robic, zanim nie postanowilem zostawic sajens w cholere tak czy owak, chetnie bym odwiedzil.. pewnie za rok bede w okolicach
    pozdrawiam
    Art.

Domyślnie

ArtX - misteczko OK Coz w koncu zostalo wybrane najlepszym miastem do zycia na ziemi razem z kanadyjskim.
    Ja tez odpuscilem doktorat w polowie i kopsnołem sie właśnie do tegoz Melbourne. Daj znac jak będziesz w okolicy - wyskoczymy na browca i mały foto plenerek. Tu znajdziesz troche informacji o miescie www.melbourne.pl i foto galerie.
    Pozdrawiam: Camrak
    Down Under - the place to be!

Uprawnienia umieszczania postów