Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: Pomost

bombel
    Gość

Domyślnie

Oczywiście. Jak w poście pojawia się jedno z tych słów (nie mówię jakich, żebym znowu nie dostał zawiadomienia), dostaję maila; jak oba, dostaję maila i SMSa dodatkowo. Mail idzie na 3 skrzynki, żebym nie przeoczył,

Dlatego się zjawiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta
    Oczywiście. Jak w poście pojawia się jedno z tych słów (nie mówię jakich, żebym znowu nie dostał zawiadomienia), dostaję maila; jak oba, dostaję maila i SMSa dodatkowo. Mail idzie na 3 skrzynki, żebym nie przeoczył,

Dlatego się zjawiam.

Domyślnie

Fajny kadr. Przyjemne w odbiorze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Tak tylko chcialem sobie powiedziec ze wydrukowalem zdjecie w wiekszym formacie i sie napatrzec nie moge :]
    I wcale ci się nie dziwie Bardzo fajna fota!!

Domyślnie

Ogólnie podoba mi się,ale u mnie na monitorze zauważam jakieś nierównomierne przejścia (jasności?) na niebie.
    d-70s/n 18-55

Domyślnie

Ech .... Szkoda pisać. Jesteś dobry...... bardzo dobry w tym co robisz. Pozazdrościć i podziwiać. Piękny kadr.

Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gacopist Zobacz posta
    Ogólnie podoba mi się,ale u mnie na monitorze zauważam jakieś nierównomierne przejścia (jasności?) na niebie.
    Efekt kompresji pliku. Na papierze z wiekszego pliku jest ok.

Domyślnie

"Klasyczne kadry wiec sie nie dziwie ze podobienstwo ujec jest tak duze. Tylko ze Ty miales niebo bardziej... dramatyczne"

Wszystko sie zgadza, tylko jest jeden niuans...

W powyzszym zdjeciu bardziej pasuje AKURAT DOKLADNIE TAKIE NIEBO. Istnieje jeszcze pewna alternatywa, ale domysl sie sam... (a nie powinno byc trudno).
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów