Close

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567
Pokaż wyniki od 61 do 63 z 63

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RigorMortis Zobacz posta
    W tej chwili chyba najlepszy stosunek możliwości do ceny ma D7000, D90 jest najtańszy, D7100 to najnowsze i najdroższe dziecko Nikona w tej klasie aparatów, potem już tylko pełna klatka. wybierając, któryś z nich warto pomyśleć o obiektywie innym niż kitowy. Chociaż do zdjęć turystyczno-rodzinny-facebookowych wystarczy całkiem przyzwoity 18-105.
    RigorMortis, z niektórymi określeniami bym się nie zgodził. Na przykład z tym, że "D90 jest najtańszy" bo Nikon ma tańsze lustrzanki jak np. D3100 (1115 zł) czy D5100 (1550 zł), które też są warte uwagi i wypluwają bardzo dobre zdjęcia. Dla porównanie D90 kosztuje ok. 1900 zł. Poza tym można też dyskutować z tym "najlepszym stosunkiem możliwości do ceny" w przypadku D7000 (ok. 2800 zł)...
    Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andrzej1974 Zobacz posta
    RigorMortis, z niektórymi określeniami bym się nie zgodził. Na przykład z tym, że "D90 jest najtańszy" bo Nikon ma tańsze lustrzanki jak np. D3100 (1115 zł) czy D5100 (1550 zł), które też są warte uwagi i wypluwają bardzo dobre zdjęcia. Dla porównanie D90 kosztuje ok. 1900 zł. Poza tym można też dyskutować z tym "najlepszym stosunkiem możliwości do ceny" w przypadku D7000 (ok. 2800 zł)...
    Doprecyzowując.
    Pisałem tylko o trójce: D90, D7000, D7100. Jeśli chodzi o serię D3k i D5k to mimo dobrego obrazka, ze względu na wielkość korpusu (dla mnie mały korpus to wada), obsługę i dostęp do wielu opcji dopiero z poziomu menu nie brałbym ich pod uwagę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RigorMortis Zobacz posta
    Doprecyzowując.
    Pisałem tylko o trójce: D90, D7000, D7100. Jeśli chodzi o serię D3k i D5k to mimo dobrego obrazka, ze względu na wielkość korpusu (dla mnie mały korpus to wada), obsługę i dostęp do wielu opcji dopiero z poziomu menu nie brałbym ich pod uwagę.
    Tak myślałem. Dobrze, że choć doprecyzowałeś swój wybór spośród większej liczby aparatów Nikon. Dla mnie ważne są inne wady ale to nie czas i temat na dyskusję o nich...
    Nikon

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567

Uprawnienia umieszczania postów