Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Świt

Domyślnie

oba ujęcia są inne ale oba bardzo fajne... jak zwykle się nie zawiodłem
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Węgrów/Warszawa

Domyślnie

Dla mnie piękna jest 2. Taka właśnie delikatna jak wschód słońca. Świetnie to pokazałeś.

Domyślnie

zainspirowałeś mnie! Baaaaaaaaaaardzo mi się podobają za dwa tygodnie jadę nad morze, zajrze tu przed wyjazdem, żeby zmotywować się do porannego wstawania która to godzina?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malwinka Zobacz posta
    zainspirowałeś mnie! Baaaaaaaaaaardzo mi się podobają za dwa tygodnie jadę nad morze, zajrze tu przed wyjazdem, żeby zmotywować się do porannego wstawania która to godzina?
    cieszę się , a godzina - musiałem wyjechać z Gdańska o 2 00 żeby być na 3 15 i przygotować się do świtu który nastąpił gdzieś około 3 45, za dwa tygodnie wschód słońca nastąpi o 4 54 więc nie jest żle

Domyślnie

druga odsłona dużo lepsza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez -zahir- Zobacz posta
    Ładnie, staranny kadr choć osobiście podniósłbym statyw nieco wyżej unikając pokrywania się krawędzi palików falochronu z linią horyzontu. Piękne kolory
    Harb jak to Harb ma wszystko zamierzone

Bardzo dobra poranna praca
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Oj fajnie panie Janie A i dobrze, że tak z niższej perspektywy... jest inne, sam czasami się zastanawiałem jak by tu jeszcze ugryźć te kołachy
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Obie nienaganne. Proste, a z duszą...
    NIKON

Domyślnie

Foty świetne. Gdybym miał wybrać to dwójkę, ponieważ jest lepsza kadrowo jak dla mnie. Pozdr.

Domyślnie

Widać że 600-ta ma ładną dynamikę i daje duże możliwości
    Jak dla mnie dwójka ale bez palika po prawej na krawędzi
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów