Szukaj
Ładnie, staranny kadr choć osobiście podniósłbym statyw nieco wyżej unikając pokrywania się krawędzi palików falochronu z linią horyzontu. Piękne kolory![]()
Zgadzam sie z zahir-em. Technicznie sobie poradziles fantastycznie! Pokusił bym sie o pewna mała manipulacje. Widzisz te promienie przechodzace przez paliki... jakos bardziej je wyodrebnic, skontrastowac. Takie moje gdybanie.
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Ja to kupuje w takiej postaci jak jest. Pięknie - nie mogę się napatrzeć !
jak to spiewała Maryla Rodowicz "ale to już było", sztampowych kadrów kadrowania z góry jest w mojej galerii co niemiara, ten miał być inny i jest, ten sposób kadrowane palików przysłania część kadru za nimi i sprawia ze jest pewna tajemniczość w tym ujęciu, przez co oczywiście mz. fota jest ciekawsza - ale to tylko mz.![]()
Ja z kolei uważam kadr w 1 za świetnie dobrany. Widać zamysł że miał być równolegle do horyzontu i wygląda to bardzo ciekawie.
Jedynka MZ dużo lepsza od 2 no i ma dużo lepsze światło.
Gratuluje pomysłu i wykonania.![]()
Nikon D5100 | Nikkor 18-55 VR f/3,5-5,6 G | Nikkor 35 f/1,8 G
Zabawa w RAW'ki - też weź udział!
Dobrze jest, na plaży trudno Cię zagiąć. Zobaczymy jak poradzisz sobie w kamieniach.![]()
LED ZEPPELIN
No tak, poziom jak zwykle![]()
Kapitalne! następnym razem jak będę na desce w Chałupach idę na wschód słońca![]()
D300 + D50 + T17-50/2.8 + N50/1.4D + N70-300VR + S8/3.5 Fish + V90/2.5 VMC + SB-800 + ....duzo checi na nauke
Skontaktuj się z nami