Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Świt

Domyślnie Świt

zapraszam do Chałup

Domyślnie

Ładnie, staranny kadr choć osobiście podniósłbym statyw nieco wyżej unikając pokrywania się krawędzi palików falochronu z linią horyzontu. Piękne kolory

Domyślnie

Zgadzam sie z zahir-em. Technicznie sobie poradziles fantastycznie! Pokusił bym sie o pewna mała manipulacje. Widzisz te promienie przechodzace przez paliki... jakos bardziej je wyodrebnic, skontrastowac. Takie moje gdybanie.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Ja to kupuje w takiej postaci jak jest. Pięknie - nie mogę się napatrzeć !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    ...Zgadzam sie z zahir-em.... .
    jak to spiewała Maryla Rodowicz "ale to już było", sztampowych kadrów kadrowania z góry jest w mojej galerii co niemiara, ten miał być inny i jest, ten sposób kadrowane palików przysłania część kadru za nimi i sprawia ze jest pewna tajemniczość w tym ujęciu, przez co oczywiście mz. fota jest ciekawsza - ale to tylko mz.

Domyślnie

oczywiście mam też kadr z tkzw. wyższego kadrowania, jeszcze przed świtem

Domyślnie

Ja z kolei uważam kadr w 1 za świetnie dobrany. Widać zamysł że miał być równolegle do horyzontu i wygląda to bardzo ciekawie.
    Jedynka MZ dużo lepsza od 2 no i ma dużo lepsze światło.
    Gratuluje pomysłu i wykonania.
    Nikon D5100 | Nikkor 18-55 VR f/3,5-5,6 G | Nikkor 35 f/1,8 G
    Zabawa w RAW'ki - też weź udział!

Domyślnie

Dobrze jest, na plaży trudno Cię zagiąć. Zobaczymy jak poradzisz sobie w kamieniach.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

No tak, poziom jak zwykle
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

Kapitalne! następnym razem jak będę na desce w Chałupach idę na wschód słońca
    D300 + D50 + T17-50/2.8 + N50/1.4D + N70-300VR + S8/3.5 Fish + V90/2.5 VMC + SB-800 + ....duzo checi na nauke

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów