No tak, ale skoro tytułem zdjęcia są usta, to mogłyby być ostre. Wyobraźmy je sobie z przesadnie wyostrzonymi ustami. I co, lepiej?
Szukaj
No tak, ale skoro tytułem zdjęcia są usta, to mogłyby być ostre. Wyobraźmy je sobie z przesadnie wyostrzonymi ustami. I co, lepiej?
Nie wiem, co napisać.
Jak dajesz podpis zdjęcia:
"Minolta XG1 + Rokkor 50/1.7
ORWO BEH 1
częściowo odbielane, tonowane w Tetenal Sulphide Toner
Odbitka 18x2"
To możesz mieć nieostre. Taka niepisana zasada forum. Bez podpisu poleciałyby obelgi.
Do mnie tak średnio przemawia zdjęcia. Modelka ani nie uśmiechnięta, ani jakoś szczególnie ponętna. Czy to smutek czy obojętność. Nie wiem co zdjęcia ma przedstawiać.
Przede wszystkim twarz jest zdeformowana i wydłużona, bo autor za blisko podszedł i dla mnie to od razu dyskwalifikuje to zdjęcie. Można mówić o plusach i minusach, klimaciku, ostrości, nieostrości, kolorystyce, ale jeżeli na zresztą bezwyrazowej twarzy kształtuje się wydłużenie to ja "przechodzę dalej". I tytułu też nie rozumiem. Na usta prawie na samym końcu spojrzałem.
Mam nadzieję, że autor nie potraktuje tych słów jako bezpodstawnej krytyki/czepiania się.
pozdrawiam.
A mi zdjecie sié bardzo podoba. Modelka wyraza cos, co zmusza do zastanowienia sie...czego ona ode mnie chce! I to jest piekne. Kupuje!
A co do tytulu - faktycznie. Wyjątkowo nie trafny i nie zrozumiały...przynajmniej dla mnie![]()
Skontaktuj się z nami