Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: lips

Domyślnie lips

Minolta XG1 + Rokkor 50/1.7
    ORWO BEH 1
    częściowo odbielane, tonowane w Tetenal Sulphide Toner
    Odbitka 18x24

La
    Gość

Domyślnie

Nie wiem czego mi brakuje na tym zdjęciu. Ogólnie mi się nawet podoba (całokształt) ale szczerze mówiąc szybko o nim zapomnę. Tak jak wcześniej wspomniałem - czegoś mi brakuje lecz nie jestem w stanie powiedzieć czego

La
    Gość

Domyślnie

Znów tu wróciłem, zdjęcie mi się dalej podoba, ale dalej nie wiem czy i co bym zmienił. Zabiłeś mi ćwieka i jednak pamiętałem o nim

PS
    Trochę mnie wkurza rozmycie? włosów na lewym ramieniu modelki, ale nie o to mi chodziło w pierwszym poście.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lassar Zobacz posta
    Nie wiem czego mi brakuje na tym zdjęciu. Ogólnie mi się nawet podoba (całokształt) ale szczerze mówiąc szybko o nim zapomnę. Tak jak wcześniej wspomniałem - czegoś mi brakuje lecz nie jestem w stanie powiedzieć czego
    A ja wiem czego, ostrości

Domyślnie

Znów tu wróciłem, zdjęcie mi się dalej podoba, ale dalej nie wiem czy i co bym zmienił. Zabiłeś mi ćwieka i jednak pamiętałem o nim

PS
    Trochę mnie wkurza rozmycie? włosów na lewym ramieniu modelki, ale nie o to mi chodziło w pierwszym poście.
    To wada negatywu.

Cytat Zamieszczone przez plan3s Zobacz posta
    A ja wiem czego, ostrości
    chcesz rzęsy liczyć?
    Ostatnio edytowane przez bognik ; 16-07-2013 o 15:44 Powód: Łączenie postów

Domyślnie

Hmm... ja odnoszę wrażenie jakby twarz był lekko przerysowana...
    Nikon

Domyślnie

A mi się bardzo podoba, i właśnie te barwy, nieostrości... Jest miodek
    Dzisiejszy pęd za megapikselami, ostrością, tonacją powoli zacierają ideę fotografii. Czasami polecam zerknięcie na fotografię XX wieku, zwłaszcza artystów, którzy pozostawili swoją pracą mocny ślad w sztuce. Ileż tam jest fotografii, która uznana by była dzisiaj jako "do kosza" ...
    pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pgaik Zobacz posta
    A mi się bardzo podoba, i właśnie te barwy, nieostrości... Jest miodek
    Dzisiejszy pęd za megapikselami, ostrością, tonacją powoli zacierają ideę fotografii. Czasami polecam zerknięcie na fotografię XX wieku, zwłaszcza artystów, którzy pozostawili swoją pracą mocny ślad w sztuce. Ileż tam jest fotografii, która uznana by była dzisiaj jako "do kosza" ...
    święte słowa

Cytat Zamieszczone przez Andrzej1974 Zobacz posta
    Hmm... ja odnoszę wrażenie jakby twarz był lekko przerysowana...
    Brawo, celna uwaga.
    50 mm ciut za krótko, minimalnie.
    Ostatnio edytowane przez bognik ; 16-07-2013 o 15:45 Powód: Łączenie postów

La
    Gość

Domyślnie

Z jakiej odlegóści robiłeś? Bo wydaje mi się, że dość blisko i twarz się delikatnie optycznie wyciągnęła i może to jest właśnie to co mnie nurtowało. Nawet na pewno. Ale dalej mi się podoba

Domyślnie

Z jakiej odlegóści robiłeś? Bo wydaje mi się, że dość blisko i twarz się delikatnie optycznie wyciągnęła i może to jest właśnie to co mnie nurtowało. Nawet na pewno. Ale dalej mi się podoba
    Wszystko się zgadza, z niecałych dwóch metrów. Za ciemno już było na 135/2.8.
    Dziękuje, mi też

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów