Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: road

Domyślnie road

Minolta X700
    Ilford Pan 100

Domyślnie

szarość straszne przepały na niebie plus brak ostrości na konarach

Domyślnie

ale dość ciekawy kadr, drzewa w odniesieniu do osób wydają się gigantyczne i to jest fajne, do tego przyzwoite światełko i coś mnie przy tym zdjęciu zatrzymuje... tylko tego nieba trochę szkoda
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

" straszne przepały na niebie" ???
    chyba w kolorze by był delikatny gradient niebeskiego
    || D610, D750 + Nikkor 35mm f/1.8, Nikkor 85mm f/1.8, SIGMA 20mm f/1.4, Nikkor AF-S 24-120 mm f/4G ED VR || Sony NEX + ZEISS Sonnar T* E 24 mm F1,8 ZA ||

Domyślnie

no po prostu szkoda, że nie zaplątały się jakieś chmurki które dały by fakturę...
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

M/Z całkiem udane zdjęcie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez brylek Zobacz posta
    szarość straszne przepały na niebie plus brak ostrości na konarach
    Włącz sobie białe tło forum, a sam się będziesz śmiał z rzekomych "przepałów" na niebie.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

i teraz jeszcze zauważyłem, że ja bym jeszcze obciął troszkę z prawej, żeby nie łapało się tło za pierwszym drzewem...
    moje obserwacje...

Domyślnie

Bardzo ładne BW, zdjęcie przemawia do mnie. Tak jak poprzednicy jestem za tym aby coś na niebie było ale wiem że nie można mieć wszystkiego czasem

Domyślnie

dzięki za opinie, brylek - przesadziłeś

Uprawnienia umieszczania postów