Standardowe takie troche wyszlo...
Szukaj
Poprawić, przepraszam, CO? Bo po przeczytaniu twojej wyszukanej ironii (och, jak mi poszło w pięty!) nie dowiedziałam się nic konkretnego. Więc może ty, zamiast się mądrzyć, napisz, co jest źle i co jest do poprawy. No i JESTEM KOBIETĄ, bo widzę, że słaby odbiór sugestii z poprzedniego posta!lepiej poprawic.
d5000
KOBIETA
najlepiej wszystko. lezy swiatlo kadr, sposob pokazania ciucha, poza modelki... ciezko wymienic co jest ok.
coz .. ciezko doradzac w momencie gdy ty uwazasz ze zdjecie jest perfekcyjne i nie przyjmujesz krytyki. nie jestes nawet w stanie powiedziec co mialo foto przedstawiac i co reklamowac. wiecej pokoru do wlasnej tworczosci, wiecej praktyki i bedize dobrze.Bo po przeczytaniu twojej wyszukanej ironii (och, jak mi poszło w pięty!) nie dowiedziałam się nic konkretnego
wybacz ale od kilku lat nie udzielam korepetycji na forum. napislaem co jest zle. jak to poprawic musisz wymyslic sama.Więc może ty, zamiast się mądrzyć, napisz, co jest źle i co jest do poprawy
jak dla mnie mozesz byc nawet krolowa galaktyki ziumgbaj. nie ma to wplywu na jakosc zdjec.No i JESTEM KOBIETĄ, bo widzę, że słaby odbiór sugestii z poprzedniego posta!
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
Nie wiem, w którym momencie dałam to do zrozumienia. (?)ciezko doradzac w momencie gdy ty uwazasz ze zdjecie jest perfekcyjne]
Owszem, przyjmuję w sytuacji, kiedy jest ona rzeczowa.nie przyjmujesz krytyki
Pytałeś? Bo nie zauważyłam.nie jestes nawet w stanie powiedziec co mialo foto przedstawiac i co reklamowac]
Zastanawiam się, w jakim stopniu rozumiesz to, co piszę. Nie pytałam JAK mam to poprawić i uwierz, że nie zabiegam o twoje korepetycje, a jedynie o RZECZOWĄ KRYTYKĘ.jak to poprawic musisz wymyslic sama
Kto wie, może kiedyś...jak dla mnie mozesz byc nawet krolowa galaktyki ziumgbaj
Na jakoś zdjęć pewnie nie. Ale na moje postrzeganie twojej umiejętności czytania ze zrozumieniem na pewno.nie ma to wplywu na jakosc zdjec
d5000
KOBIETA
rzeczowa krytyka polaga na wskazaniu co poporawic. wskazanie jak to zrobic to juz jest nauka a nie krytyka.
to nie jest trudne. powinnas zrozumiec roznice.
rozumiem ze nie umiesz robic zdjec, nie kazdy musi umiec, kazdy jednak moze sie nauczyc. ale po co te personalne wycieczki jesli ktos ci wskazuje bledy? poswiec czas zmarnowany na odgryzanie sie na przeczytanei jakiejs ksiazki o fotografii. efekt bez watpienia bedzie lepszy.Na jakoś zdjęć pewnie nie. Ale na moje postrzeganie twojej umiejętności czytania ze zrozumieniem na pewno.
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
Serio, ja nie jestem w stanie się z tobą dogadać. Przeczytaj dwa razy, to co piszę, zanim odpowiesz.rzeczowa krytyka polaga na wskazaniu co poporawic. wskazanie jak to zrobic to juz jest nauka a nie krytyka.
Ja dyskusję kończę w tym momencie, pozdrawiam!
A i pozwól, że sama będę decydować o tym, na co poświęcam mój czas.
d5000
KOBIETA
Skoro klient produkuje barierki, to czy czasami one nie powinny być na pierwszym planie?, a nie rozjaśniona pani z dziwną miną jakby ją ząb bolał, która ma być ... sexy!? ehh
|| D610, D750 + Nikkor 35mm f/1.8, Nikkor 85mm f/1.8, SIGMA 20mm f/1.4, Nikkor AF-S 24-120 mm f/4G ED VR || Sony NEX + ZEISS Sonnar T* E 24 mm F1,8 ZA ||
Skontaktuj się z nami