Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Spojrzenie

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Spojrzenie

Poprzedni wątek obył się bez echa, to może tu coś napiszecie. Znów Metropolitan, tym razem trochę inaczej

| FB | BLOG |

Domyślnie

Brakuje mi czegoś po prawej, czegoś w "realnym" świecie, na co mogłaby patrzeć pani z szyby.
    Zdjęcie z pogranicza architektury i repo, ale w obliczu braku o którym napisałem wcześniej, w każdej z tych dwóch kategorii czuję niedosyt.

Domyślnie

Podpisuję się pod słowami kolegi creep. Też mi brakuje zamknięcia kadru z prawej.
    pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Domyślnie

Dzięki za odpowiedzi Moim zamysłem było to, że ta pani patrzy na budynek po prawej w odbiciu.
    | FB | BLOG |

Domyślnie

Miałam takie same odczucia jak creep, po Twoim wytłumaczeniu nabrało to trochę sensu ale jednak brakuje czegoś, tego, żeby było to widoczne na pierwszy rzut oka.

Domyślnie

Zgadzam się, zdjęcie powinno wyrażać wszystko samodzielnie bez komentarza fotografa. Może następnym razem pójdzie lepiej
    | FB | BLOG |

Domyślnie

A mnie pasuję tak jak jest. Z prawej też wszystko jest. Człek w odbiciu dopełnia ten kadr.
    Fuji

Domyślnie

Ja bym tam postawiła przystojnego faceta w czarnej skórze, opartego plecami o szybę, w okularach 'top gun', palącego papierosa.

Domyślnie

hehe to był w sumie taki spontan, szwendałem się przy pl. Piłsudskiego oczekując na Gumball
    | FB | BLOG |

Uprawnienia umieszczania postów