Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Domyślnie

Popracuj jeszcze nad tą dziewiątką bo kadr jest spoko ale obróbka leży... zobacz na trawę na początku jest jaskrwozielona a na drugim planie zupełnie ciemna.
    Światło nie jest równomierne przód samochodu jest oświetlony a tył niestety niedoświetlony.
    Pozdrawiam
    D300 + MB-D10 + N35 1.8G + 85 1.8G + Sb-900

Domyślnie

Co by nie zakładać nowego wątku. 3 furki z dziś Czerwony i grafitowy nie są w całości, bo byście mi marudzili, że pstryki pokazuję

11.

12.

13.

14.
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

11 - tutaj widzę bardzo miękką karoserię, ale przepału nie ma - bynajmniej nie na moim monitorze. Szkoda tylko, że otoczenie nie zawsze jest odpowiednio dobrane. Stawiają te samochody gdzieś pod płotem albo innym śmietnikiem ,
    12 - dobre jest. Do pełni szczęścia brakuje czystej czerni, bez czerwonego odbicia (ale na to wpływu nie miałeś),
    13 - nie, po prostu nie. Chyba sam schowałbym się za wlotem i złapał znaczek z lusterkiem, a na kole miałbym rozmycie,
    14 - lepiej i dla mnie tutaj tematem są detale: znak i lusterko. Z tego też względu uciąłbym nad światłem, od góry pod naklejkę i z lewej nieco w stronę kierownicy. Pewnie format wyszedłby trochę płaski w stosunku do rozmiaru lusterka, ale teraz mi jakoś tak za dużo rzeczy wzrok rozprasza.
    Pozdrawiam/Best regards
    Sławomir Borysowski

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów