Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Paprocie Loch Lomond

Przyznaje się bez bicia, że do zdjęcia podchodzę po raz 100+. Zrobiłem je w 2010 i trochę na dysku leży wraz ze setką innych różnych wersji. Ta niemniej jednak "mi się podoba" ale chciałbym poznać wasze zdanie. Można bić i i chwalić.

|D200|Sigma10-20@14mm|f8|1.3sek|ISO100|

Pozdrawiam
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Ładnie jest, po Twojemu, ale mam wrażenie, że jakość nieco padła. Jedno pewne: w dużym formacie musi to zabłysnąć.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Jest naprawdę w porządku, tylko ta zieleń pomiędzy paprociami trochę mnie razi zważywszy na to jak się zaraz patrzy na las, ale nie przeszkadza.

Domyślnie

Pierwsze co mi się nasunęło, to pięknie kontrastujące kolory. Kadr oczywiście też bardzo dobry. I nie wiadomo co lepsze, czy paprocie i ich barwa, czy mgły na dalszych planach.
    Fuji

Domyślnie

No to ja będe bił ;p
    Kadr mi się podoba, ale myśle, że tym razem za mocno podciągnąłeś saturację i mikrokontrast w "paprociach", troche kłuje w oczy, widziałbym to delikatniej.

Domyślnie

Za Locter'em. Tym razem jestem na nie
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Wróciłem raz jeszcze do tej foty i myślę że zrobienie z niej kwadratu kosztem dołu to dobre rozwiązanie
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

I od Adama.. Oj Seba, Seba...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów