Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 50

Wątek: Tele 70-200

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez faniarose Zobacz posta
    Właśnie chciałabym robić podobne zdjęcia https://www.facebook.com/PerkoPhotography/photos_stream jak ta laska
    i właśnie ona ma Sony Alpha 200 i obiektywu Sigmy f/2.8 70-200 mm i nikonem też takie zrobie i tym obiektywem
    Spokojnie możesz brać tą Sigmę, tylko sprawdź ją pod kątem celności AF (BF/FF) i ostrości zanim kupisz. Jak dostaniesz dobry egzemplarz to będziesz zadowolona
    NIKON SYSTEM

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krolewicz Zobacz posta
    generalnie to już po tych miniaturkach widać, że szału nie ma
    Przepraszam bardzo, pytam z ciekawości, po czym Kolega wnosi, że szału nie ma? Co z tymi zdjęciami jest nie tak jak powinno być, w kontekście ww. obiektywu?

Domyślnie

rozumiem to zbieram kase już na ten obiektyw sigma f/2.8 70-200

Domyślnie

Witam
    Mam pytanie nie dawno zakupiłam sobie Nikon D3000 jakie obiektywy mam do niego kupowac z silnikiem AF-S czy istnieje mozliwosckupna innego np na allegro?

Domyślnie

Możesz kupować wszystko co ma wbudowany silnik czyli Sigmy HSM, Nikkory AF-S, Tamrony USD. Obiektywy bez wbudowanego silnika będą manualne w przypadku D3000.
    NIKON SYSTEM

Domyślnie

to który by był najlepszy żeby robić podobnę zdj jak ta laska?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez faniarose Zobacz posta
    to który by był najlepszy żeby robić podobnę zdj jak ta laska?
    Najlepszy do jakiej kwoty?
    z pozdrowieniami - Krzysiek
    Nikon Z6 + Zf + Z9 + N14-24/2.8S + N24-70/2.8S + N70-200/2.8G VR II + N35/1.8S + N50/1.8S + 75/1.5 + N85/1.8S + N105/1.4E

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Don_Sulco Zobacz posta
    Czołem!
    A ja proponuję N80-200 - starczy na nówkę i jeszcze trochę kasy zostanie Pancerna konstrukcja, szybki AF i miodzio obrazek
    Pozdr.
    Ja właśnie rozważam Sigmę OS albo N80-200, pytanie czy do sportu (jeździectwo) 80-200 bez AF-S w pakiecie z D300s da radę ?
    Obecnie mam 70-300 i jakkolwiek zarzutów do AF nie mam, to trochę mi brakuje "plastyczności i ładnego obrazka" przy zdjęciach innych niż stricte sportowe.
    Ktoś coś doradzi ? Zależy mi na zakupie nowego obiektywu.

Domyślnie

Czołem!
    Też długo się zastanawiałem czy wybrać Sigmę ze stabilizacją czy Nikkora i wybrałem szkło systemowe.
    Zobacz tu:
    http://forum.nikoniarze.pl/showthrea...=213205&page=3
    N80-200 to prawdziwy masakrator jeśli chodzi o budowę, AF czy plastykę obrazu
    Z D300s da spokojnie radę
    Pozdr.
    D700, N80-200/2.8D ED N, S50/1.4, T28-75, SB700

Domyślnie

Dziękuję za głos w dyskusji.
    Nie ukrywam, że 80-200 bardzo mi się podoba czeka mnie ciężka decyzja

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów