Czołem!
A ja proponuję N80-200 - starczy na nówkę i jeszcze trochę kasy zostaniePancerna konstrukcja, szybki AF i miodzio obrazek
Pozdr.
Szukaj
Czołem!
A ja proponuję N80-200 - starczy na nówkę i jeszcze trochę kasy zostaniePancerna konstrukcja, szybki AF i miodzio obrazek
Pozdr.
D700, N80-200/2.8D ED N, S50/1.4, T28-75, SB700
Ja właśnie rozważam Sigmę OS albo N80-200, pytanie czy do sportu (jeździectwo) 80-200 bez AF-S w pakiecie z D300s da radę ?
Obecnie mam 70-300 i jakkolwiek zarzutów do AF nie mam, to trochę mi brakuje "plastyczności i ładnego obrazka" przy zdjęciach innych niż stricte sportowe.
Ktoś coś doradzi ? Zależy mi na zakupie nowego obiektywu.
Czołem!
Też długo się zastanawiałem czy wybrać Sigmę ze stabilizacją czy Nikkora i wybrałem szkło systemowe.
Zobacz tu:
http://forum.nikoniarze.pl/showthrea...=213205&page=3
N80-200 to prawdziwy masakrator jeśli chodzi o budowę, AF czy plastykę obrazu
Z D300s da spokojnie radę
Pozdr.
D700, N80-200/2.8D ED N, S50/1.4, T28-75, SB700
WitamJestem tutaj nową staram się tutaj jakoś odnaleźć ale ciężko mi to idzie.
Piszę do Was z zapytaniem co sądzicie o tym Sigma f/2.8 70-200 mm obiektywie. Mam zamiar go kupić nie wiem może jakiś używany bo jak na razie nie mam kasy na nowy. Mam nikona D90 i czy ten obiektyw jest dobry .Chodzi mi szczególnie o fotografie sportową . Czy ten obiektyw się nadaję to robienia akcji itp.
Pozdrawiam
Sigma 70-200 spokojnie sobie poradzi w sporcie, mam wersję bez OS, właśnie jestem w trakcie wykonywania reportażu z turnieju siatkówki i nie narzekam. Bardzo dobrze sobie radzi w kontrze (serwowanie za siatką), dobrze jest przy dynamicznych akcjach (skoki przy siatce, odebrania, itp.).
NIKON SYSTEM
możesz pokazać parę kadrów z siatkówki i 70-200 sigmy?
generalnie to już po tych miniaturkach widać, że szału nie ma
Skontaktuj się z nami