Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Cathy and Fran

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Ostatnio edytowane przez SligoDarek ; 08-07-2013 o 01:19
    Fejsbuk Darek Novak

Domyślnie

Nawet gdyby nie było tytułu autora zdjęć wiedziałbym, że to Twoje prace. Masz swój styl. Wiele uwagi skupiasz na detalach. Nie brakuje centralnych kadrów. Są te same powielane schematy. Mnie się Twoje zdjęcia podobają.
    Masz chyba jednak problem z opanowaniem lampy błyskowej. Żaden ze mnie ekspert, ale zauważyłem to już we wcześniejszych wrzutkach. Rozumiem, że zdjęcia tańców powinny być dynamiczne, ale na tych "mazajach" niewiele widać.

Domyślnie

Dzieki
    Robię zawsze parę "mrożonek" już bez opóźnienia exp. i z krótszymi czasami 1/40 1/60 i z podniesionym iso takie jak to np:

Ale zaraz potem celowo zjeżdżam z czasem, załączam opóźnienie i macham sobie aparatem w kółko, na boki żeby pomazać
    Ostatnio edytowane przez ASAHI ; 08-07-2013 o 15:21 Powód: Brak poszanowania dla zasad pisowni.
    Fejsbuk Darek Novak

Domyślnie

18-tka jest przepiękna! Ogólnie bardzo lubię Twoje reportaże. Są inne od tych naszych i trochę analogowe - w pozytywnym słowa znaczeniu. A tańce wole mazane.

Domyślnie

fajne kolory, dobrze ktoś napisał takie trochę "analogowe"
    18stka maj fajworit
    D700 // S 24-70 2,8 // N 35 1.8 DX // SB700 //

Domyślnie

ja również bardzo lubie twoje wrzutki, mają swój klimat, dość łatwo poznać, że twoje to twoje
    podoba mi się 5a

Szkoda nieostrej 10tki (prawego zdjęcia)
    7mka również fajna
    d800 x S17-35 2.8-4 x N35 1.8G x 50 1.8D x 85 1.8G x S70-200 x SB700/SB900
    www.mashtophoto.tumblr.com

Uprawnienia umieszczania postów