Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Drzewko

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Drzewko

dwa kadry bo nie wiedziałem który lepszy

Domyślnie

Ciekawy jestem jak wyglądałby mniej centralny, poziomy kadr, masz może takie coś?

Fajne miejsce, podoba mi się!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta
    Ciekawy jestem jak wyglądałby mniej centralny, poziomy kadr, masz może takie coś?

Fajne miejsce, podoba mi się!
    Miejsce jest przepiękne "Königsee"
    jutro sie będę chwalił, muszę troszkę obrobić

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Na obu wyrazny syf na matrycy, poza tym cos mi obrobka nie pasuje, wyszlo tak "brudno"...
    Kadry oba ciekawe, miejscowka z potencjalem, ale przy odpowiednich warunkach.
    Kropiło, obiektyw brudny, bańkę w 14-24 wycierałem koszulka,
    teraz na szybkiego obrabiałem i syf przeoczyłem.
    Ostatnio edytowane przez .:Gerard:. ; 07-07-2013 o 23:47

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta
    3, jedyny taki kadr

4

Dziękuję Panowie za dobre słówko i zapraszam zaraz pojadę" hardcorowo kolorowo" drugim wątkiem
    Ostatnio edytowane przez .:Gerard:. ; 08-07-2013 o 21:13

Domyślnie

Na obu wyrazny syf na matrycy, poza tym cos mi obrobka nie pasuje, wyszlo tak "brudno"...
    Kadry oba ciekawe, miejscowka z potencjalem, ale przy odpowiednich warunkach.

Domyślnie

Mnie się podoba jedynka. Trudno sobie wyobrazić lepsze warunki niż ta mgiełka w dolinie, tak podkreślająca drzewo na 1. Jakby jeszcze promyk słońca na drzewko, no to byłoby już nieziemsko.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

1nka jest świetna mimo pewnych niedoskonałości (kilka rzeczy do usunięcia na niebie, nieco jaśniej pień drzewka, trochę mniej kontrastu po całości).

2jka tez jest dobra ale jednak preferuję więcej nieba z 1nki niż dołu z 2jki.

Domyślnie

Potencjał jest, ale popracuj nad detalem i klarownością. Zdjęcia sa brudne, po prostu brudne. Barwy mi się podobają.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Potencjał jest, ale popracuj nad detalem i klarownością. Zdjęcia sa brudne, po prostu brudne. Barwy mi się podobają.
    Już drugi raz widzę "brudno"
    Poproszę o definicje "zdjęcia są brudne" bo jako amator nie mam pojęcia co Wy do mnie mówicie a chciałbym wiedzieć jakie błędy i co w przyszłości mam poprawić.

z góry Dziękuje.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez .:Gerard:. Zobacz posta
    Już drugi raz widzę "brudno"
    Poproszę o definicje "zdjęcia są brudne" bo jako amator nie mam pojęcia co Wy do mnie mówicie a chciałbym wiedzieć jakie błędy i co w przyszłości mam poprawić.

z góry Dziękuje.
    NIe ma definicji, albo sie to widzi albo nie, przyjdzie pora na kalafiora

PS - na poczatek zadbaj o to żeby pousuwać syfy z matrycy.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów