Zapraszam nad klif.
(W tle wyłania się jeden spośród bardziej znanych spotów tamtego miejsca Elegug Stacks)
Pozdrawiam odwiedzających =]
Szukaj
Zapraszam nad klif.
(W tle wyłania się jeden spośród bardziej znanych spotów tamtego miejsca Elegug Stacks)
Pozdrawiam odwiedzających =]
Ładny widok.
A WB po prostu nie trafiony, czy przedświt/po zachodzie?
Dzięki. ...no muszę się temu balansowi przyjrzeć zatem.![]()
Fotka strzelona w Marcu tego roku o 9:10 [notabene złożona z dwóch poziomych klatek]
Warunki wymarzone, pełne zachmurzenie, mocno wiało, ale z parasolem dało się radę.
Niestety Coast Guard wyprosił nas chwilę po tym, bo rozpoczynano strzelania... =/
Pozdrawiam! =]
Wyglada jak nieumiejetnie obrobione zdjecie z BSa, tez takie mi na poczatku wychodzily, miejsce przednie, kadrowo mi nie lezy, malo nieba i fotka przez to nie jest zjadliwa.
Nikon http://greg77.com/
A co to jest "BSa" ?
[...w kwietniu fotka się Tobie chyba bardziej podobała![]()
]
Pozdro! =]
Nikon http://greg77.com/
Aaaa, od Lee![]()
No muszę przyznać, że od kiedy przesiadłem się na Lee z Hi-Tech'a żadnych problemów z zafarbem nie miałem, więc najpewniej to efekt mojego post-processing'u.
[..no było kiedyś na plf]
Pozdro! =]
A mnie się ta kolorystyka bardzo podoba. Jest trochę jakby rysowane kredkami, ale przez to nietuzinkowe. Własciwie trudno znaleźć dowody na zaniebieszczenie, to raczej ogólne wrażenie. Kontrastu chyba jednak nie braknie, są miejsca prawie całkiem czarne. W tych okolicznościach brak nieba uważam za plus. A kto tam strzela i do czego?
A new shit has come to light...
pierwsze co pomyślałem to "ciut wyblakłe" i niebieski zafarb niestety, mnie wyblakła kolorystyka pasuje jednakże o 2-3% mogłoby być więcej nasycenia a nieba wg mnie jest w sam raz![]()
Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.
Samo zdjęcie ogólnie na plustrochę do poprawy kompozycja ale nazwisko Cię usprawiedliwia :P
Pozdrawiam
Tomek Majchrzak
D300 + D50 + T17-50/2.8 + N50/1.4D + N70-300VR + S8/3.5 Fish + V90/2.5 VMC + SB-800 + ....duzo checi na nauke
Skontaktuj się z nami