Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Pembrokeshire.

Domyślnie Pembrokeshire.

Zapraszam nad klif.

(W tle wyłania się jeden spośród bardziej znanych spotów tamtego miejsca Elegug Stacks)

Pozdrawiam odwiedzających =]

Domyślnie

Ładny widok.
    A WB po prostu nie trafiony, czy przedświt/po zachodzie?

Domyślnie

Dzięki. ...no muszę się temu balansowi przyjrzeć zatem.
    Fotka strzelona w Marcu tego roku o 9:10 [notabene złożona z dwóch poziomych klatek ]
    Warunki wymarzone, pełne zachmurzenie, mocno wiało, ale z parasolem dało się radę.
    Niestety Coast Guard wyprosił nas chwilę po tym, bo rozpoczynano strzelania... =/

Pozdrawiam! =]

Domyślnie

Wyglada jak nieumiejetnie obrobione zdjecie z BSa, tez takie mi na poczatku wychodzily, miejsce przednie, kadrowo mi nie lezy, malo nieba i fotka przez to nie jest zjadliwa.

Domyślnie

A co to jest "BSa" ?

[...w kwietniu fotka się Tobie chyba bardziej podobała ]

Pozdro! =]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adam Majchrzak Zobacz posta
    A co to jest "BSa" ?

[...w kwietniu fotka się Tobie chyba bardziej podobała ]

Pozdro! =]
    Bigstopera LEE, w kwietniu nie przypominam sobie, mozliwe, ze ogladalem to na swoim monitorze i wygladala lepiej, brakuje mi kontrastu i WB jest taki lekko zaniebieszczony jak od BSa.

Domyślnie

Aaaa, od Lee
    No muszę przyznać, że od kiedy przesiadłem się na Lee z Hi-Tech'a żadnych problemów z zafarbem nie miałem, więc najpewniej to efekt mojego post-processing'u.

[..no było kiedyś na plf ]

Pozdro! =]

Domyślnie

A mnie się ta kolorystyka bardzo podoba. Jest trochę jakby rysowane kredkami, ale przez to nietuzinkowe. Własciwie trudno znaleźć dowody na zaniebieszczenie, to raczej ogólne wrażenie. Kontrastu chyba jednak nie braknie, są miejsca prawie całkiem czarne. W tych okolicznościach brak nieba uważam za plus. A kto tam strzela i do czego?
    A new shit has come to light...

Domyślnie

pierwsze co pomyślałem to "ciut wyblakłe" i niebieski zafarb niestety, mnie wyblakła kolorystyka pasuje jednakże o 2-3% mogłoby być więcej nasycenia a nieba wg mnie jest w sam raz
    Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.

Domyślnie

Samo zdjęcie ogólnie na plus trochę do poprawy kompozycja ale nazwisko Cię usprawiedliwia :P

Pozdrawiam
    Tomek Majchrzak
    D300 + D50 + T17-50/2.8 + N50/1.4D + N70-300VR + S8/3.5 Fish + V90/2.5 VMC + SB-800 + ....duzo checi na nauke

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów